Marie Simonsen lesbisk?


Nå er ingen sinte, frustrerte, hvite menn eller snille, greie damer trygge. Nå vet jeg hva dere søker på der ute i cyberspace. Dere er avslørt!

Vi driver nemlig og pusser opp litt på Tarapi for tiden. Som dere kanskje ser har vi fått på plass både Twitter-rull og blogg-rull (foreløpig bare med èn blogg listet, men Gallerigunhild er til gjengjeld HELT genial, jeg venter bare på psykisk overskudd til å gi meg i kast med de hinsides kompliserte kommandoene og klikkene som må til for å legge inn fler) og mer skal komme.

I mellomtiden har jeg imidlertid nå fått full tilgang til et statistikkprogram på bloggen. I tillegg til å vise alle dere tusenvis av lesere som klikker dere inn uten verken å trykke liker eller skrive en kommentar (hrmpf), har dette stykket avansert datateknologi også en funksjon som viser meg hva folk har søkt på Google og den slags, som har ledet dem til Tarapi.

Mest søkt er ikke overraskende «Lene Wikander» og «Lene Wikander blogg». Litt mer overraskende er kanskje at tredje mest søkte frase er «kvinnelige sexturister», men det har jeg jo blogget en del om så den er grei. Men på en soleklar fjerdeplass troner altså følgende søk «Marie Simonsen lesbisk». Du tror det ikke før du får se det på internett. Innlegget de kom til var fra en fruktaksjon på Aschehougs hagefest.

tarapif-390x292

Først tenkte jeg at det var jo hyggelig hvis det satt en gjeng avstandsforelskede lesber der ute og ville sjekke om de hadde sjangs, men når jeg så «Marie Simonsen lespisk», dukke opp, trenger man jo ikke akkurat være Hercule Poirot for å skjønne at det ikke bare er hest i lasagnen, men også ugler i mosen.

Feilstavelsen «lespisk» satt meg på sporet av alle de frustrerte, sinte og kåte unge og gamle menn som gjemmer seg bak tastaturene der ute. Hvem kan vel glemme reportasjen til SVT forleden om alle truslene profilerte, kvinnelige samfunnsdebattanter får av ikke fullt så søta bror, og som viste seg å ha sin klare paralell her hjemme.

Alle dere som har lest et kommentarfelt under en sak skrevet av en ledende feminist som Simonsen, vet jo at det er en ting som kjennetegner så og si samtlige kommentarer og det er den manglende evnen til å beherske norsk grammatikk. I tillegg til kommentarer under saker om innvandring og islam, avsluttes jo disse innleggene stort sett alltid med noe i duren: «Nå er det nåkk! Vokn opp!»

Jeg kan formelig se for meg de svette fingrene deres løpe over tastaturet på jakt etter en bekreftelse på at alle feminister er feminister fordi at de ikke har fått stappa den stusselige lille sosissen av en kuk opp i fitta på dem: «Marie Simonsen lespisk! Hah! Der har vi det!» Man kan jo bare forestille seg skuffelsen når søket altså serverte dem dette:

tarapic-390x292

Om det skyldes manglende utløp for frustrasjon vet jeg ikke, men femte meste søkte frase er faktisk «Lene Wikander naken». Jeg velger å tolke det dithen at når folk begynner å søke etter nakenbilder av deg på internett, er superstjerne-statusen ikke langt unna. Tone Damli move over! The diva dvergflodhest is taking over! Jeg er likevel usikker på hvor tilfredsstilt de ble da søket ledet dem til innlegget «Mer nakenhet til folket» og dette bildet:

051211_P1120349_nett-390x433

At søk som «fruktfat til fest», «sesam stasjon frukthatt», «blodtrykk fyllekule», «promper mye av lykkepiller», «facebook fucker opp livet mitt» og «oppmuntrende ord om førtiårskrise» også har ledet folk til Tarapi, ser jeg bare på som en bekreftelse på at Google har oppfattet meg riktig. Men de som søkte på «reiselederens hverdag» og «svømming i dødehavet«, ble nok ikke like imponert.

jordan1-168-390x292

Jeg måtte likevel ikke scrolle lenge gjennom lista før vi var i gang igjen: «mange desperate norske kvinner», «ung fitte med lite hår» «naken bilder av bollemus» (med orddelingsfeil – I rest my case),  «gratis unge jenter fine fitter», «nakne damer over 40″ og «kvinnfolk mus». Det er med en viss tilfredstillese jeg konstaterer at samtlige kom til innlegget «Men musa mi får de aldri!»

musefinger-020-390x520

Aller mest skuffet ble nok likevel alle de som søkte på «fine dame rumper» (sic!), «rumper» og «afrikanske rumper». De ble seff sendt lukt til et av innleggene fra Mitt Afrika-turneen og endte opp med Savannens rumper:

safari1-321-390x292

La derfor dette være en advarsel til alle svette gutterom der ute: Storesøster ser deg!


10 Responses to “Marie Simonsen lesbisk?”

 1. Renate
  28. februar 2013 at 14:45 #

  Ein kan få seg langvarig underhaldning av menneska sin dårskap, Lene! No sitt eg og griner av innestengt latter på jobb. Hahahahaha!

  • Lene Wikander
   28. februar 2013 at 14:46 #

   Haha, ja jeg må si jeg er overrasket over hvor mye god underholdning som skjuler seg i tilsynelatende kjedelig statistikk, Renate 😉

 2. Marita
  28. februar 2013 at 17:08 #

  Herlig innlegg :))

  • Lene Wikander
   28. februar 2013 at 17:16 #

   Takk for det og takk for kommentar Marita 😉

 3. Elisabeth
  28. februar 2013 at 17:58 #

  Ha ha, så morsomt! Igjen:)

  • Lene Wikander
   28. februar 2013 at 18:00 #

   Takk Elisabeth! Jeg driver i skrivende stund og utvikler et blogginnlegg med søkeord som vil generere flere millioner treff! 😉

 4. Elisabeth
  28. februar 2013 at 21:27 #

  Enig med min navnesøster! 😀

 5. Sotengelen
  1. mars 2013 at 08:54 #

  En kan både le og grine av bloggstatistikk. Har følt behovet for å skrive om det selv noen ganger. Her var det mest latter. 😉

  • Lene Wikander
   1. mars 2013 at 11:33 #

   Man får jo bare velge å se det latterlige i det, Sotengelen 😉

 6. Fil-bebek-Belinda
  25. april 2016 at 17:18 #

  Hei Lene :)

  Skammer meg litt; leser og leser og får liksom ikke helt nok av blggen din. Det suser og går, side etter side; lese opp og ned. Time etter time.
  Tenker stadig å legge igjen noen ord, om hvor godt jeg liker bloggen din, og dertilhørende ord om innlegget jeg akkurat har lest. Men – neida, hurry, hurry til neste innlegg!

  Så kjære du, med den QLESTE bloggen ever; jeg kommenterte ikke, rett og slett fordi du skriver så godt. Jeg vil ha mer, mer og MER.
  Så egentlig er det din egen feil…. Bedre du innser det før, enn siden 😀

  Iallefall: Jeg vil gi deg ROS så det synger etter. Jeg har så mye fint å si! Skal prøve kommentere oftere, så rosen faktisk kommer fram, og ikke surrer rundt i eget hode 😉

  Varme klemmer fra Elefantungen 😉

Leave a Reply