Frisyretriks for kreftpasienter


Skal du på cellegift som du mister håret av, er det ikke noe å lure på: Skrell av deg hele driten før du begynner. Å stå å dra av seg håret i laser etter hvert som det løsner fra hodebunnen av seg selv, er ikke noe du ønsker å oppleve.

Nå som jeg er glattbarbert, har jeg bare et par døgn senere blitt noenlunde vant til mitt eget, nye speilbilde, Jeg har også allerede rukket å bli komfortabel med å skremme personalet på nærbutikken sånn som i går da en ansatt skvatt inn på kjølelageret da han så meg. Bunnpris må være den mest ræva nærbutikk-kjeden i hele landet så dette hadde de long time coming uansett! Dette skal gå greit.

skalpering 110

Og føler jeg ikke for å å stikke skallen frem, har jeg jo de lekreste turbaner designet av Maiken Berg til å sette på hodet. En ting vet jeg i hvert fall sikkert: Når jeg snart skal opp på Ullevål for å få den første, intravenøse cellegift-kuren, skal jeg stille med blomster på hodet!

Gammelrosa-videobloggen presenterer – Frisyretriks for kreftpasienter (NB! XXX-rated, kun egnet for seere over 18 år):

 


10 Responses to “Frisyretriks for kreftpasienter”

 1. vivi
  31. juli 2013 at 18:25 #

  Må jo si du er utrolig tøff da…

  • Lene Wikander
   31. juli 2013 at 18:27 #

   Hehe, tusen takk for det, Vivi, man vender seg til alt! 😉

 2. Elisabeth Hake Lunde
  1. august 2013 at 11:53 #

  Elsker sminke- og champagnescenen… 😉

  • Lene Wikander
   2. august 2013 at 20:48 #

   Haha, mine favorittscener også Elisabeth 😉

 3. Trude Gravdal
  1. august 2013 at 19:55 #

  Syns du kledde det jeg! :)

  • Lene Wikander
   2. august 2013 at 20:49 #

   Takk Trude, jeg begynner faktisk å bli ganske vant til det og glad i den nye sveisen selv også :-)

 4. Reidun Johannessen
  5. august 2013 at 13:22 #

  Leser artiklene dine i Tara med stor glede, du er en mester i å levendegjøre personer og situasjoner! Du er en tøff og dyktig dame! Ønsker deg lykke til med det du må gjennom.

  • Lene Wikander
   5. august 2013 at 13:27 #

   Takk for det Reidun, hyggelig at du følger meg i Tara også :-)

 5. หนังเอ็ก
  19. mars 2016 at 10:21 #

  Hi there, itѕ nicе pагаgrарһ соncегning mᥱⅾіa ргіnt, ᴡе аⅼl undегstɑnd mᥱⅾіа is ɑ աоndеrfᥙl sοuгϲе of infοгmatіօn.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Hvorfor gir vi ikke mer faen? - 28. august 2013

  […] mente filmen vi laget var sterk å se og at hun selv trodde hun ville følt seg skamfull hvis hun hadde barbert av seg […]

Leave a Reply