Vi vil alltid ha Pittsburgh


Da er det bestemt. Etter det katastrofale valget i USA starter jeg og Sharon Needles fra RuPauls Drag Race revolusjon og den begynner i Pittsburgh, selve rustbeltets rumpehull.

snapchat-714309032-720x1280Etter et fabelaktig show med Voi Voi og Grand Prix`s egne lesbeikoner The Hungry HeartsCesar i Oslo i går, ble jeg nemlig sittende med Sharon, eller Aaron Coady som han heter uten sminke, til langt uti de små timer.

snapchat-1057312670-720x1280snapchat-2059221559-720x1280Vi drakk vodkashots og bekymret oss over hvordan det skulle gå med verden nå som Trump har tatt over skuta i Sharons hjemland. Men da den tredje vodkashoten kicka inn, utbrøt Sharon plutselig skingrende: OMG! You look just like Ursula in The Little Mermaid!

THE LITTLE MERMAID, Ursula, 1989, © Walt Disney/courtesy Everett Collection

THE LITTLE MERMAID, Ursula, 1989, © Walt Disney/courtesy Everett Collection

Det bør jo være unødvendig å si at jeg ble svært smigret! Ursula er jo mitt totem-tegneseriedyr. Som jeg har blogget om før haaater jeg den gladkriste, prektige, lille reka havfruen og mener havheksa Ursula er filmens sanne helt.

Som vinneren av sesong 4 av det superpopulære reality-showet til RuPaul, vet Sharon virkelig hva hun snakker om. Aldri har vel verden sett en skumlere Drag-queen og fredag kveld opptrer hun på Score i Oslo så er du fan av showet og i byen må du bare skaffe deg billett.

d23p17879t4Men tilbake til revolusjonen! Aaron er født i Iowa, men flyttet senere til Pittsburgh Pennsylvania og det var der Sharon Needles ble født – midt i rustbeltets mørkeste homoklubber og drag-scener. Nå er hun altså verdensstjerne og diva ekstraordinær på turne i Europa.

sharon_needles_promo_08Skal man bekjempe de reaksjonære kreftene i samfunnet, må man knuse dem innenfra ble jeg og Sharon skjønt enige om. En ny trend vokser nå frem i Europa med kvinnelige drag-queens. Altså kvinner som kler seg ut som kvinner, såkalte «bio queens».

Her snakker vi gender-bending og fuck the shitstem på skyhøyt nivå, bare sjekk den korte dokumentaren over. Skal vi få kverka verdens grab-them-by-the-pussy-kultur en gang for alle, må kjønnsrollene pulveriseres og bygges opp helt på nytt.

snapchat-887835093-720x1280Sharon har beholdt et hus i Pittsburgh så når Europa-turneen er over har hun invitert meg dit for å bygge opp basen for en ny kjønnsrevolusjon i selve løvens rustne hule. Selvsagt i bio-drag som Ursula.

Vi gir oss ikke før det blir utenkelig for folk å velge en mannsjåvinistisk rasist til president.  Nok tårer nå! We`re grabbing the future by the balls!


6 Responses to “Vi vil alltid ha Pittsburgh”

 1. homofiles rettigheter
  12. november 2016 at 22:08 #

  Too late (as usual). The most slaying bio queens of them all, Melania & Ivanka, will rule the USA after new years. Forget Sharon & Ursula, you are history.

 2. Ingeborg
  15. november 2016 at 15:06 #

  Åh! Damer i drag! Så kult! Så bra måte å eie kvinneligheten sin på. Så utrolig ikke overraskende og trist samtidig at menn forteller damer at de ikke får lov til å gjøre damethet på den måten de vil. Dette er liksom ekstremversjonen av å pynte seg sammen med jentene og virkelig gjøre byen.

  • Lene Wikander
   15. november 2016 at 15:35 #

   Ja det er dritkult! Må bare gjøre det en dag. Lover å blogge resultatet 😉

 3. Vigdis
  2. desember 2016 at 12:50 #

  Når kjønn er utvisket så er det så mye enklere å fokusere på individet, på mennesket – istedet for fokuset på kjønn og dets såkalte iboende kvaliteter.

  Jeg har vært litt ute av loopen de siste årene og aner ikke helt hvor jeg skal starte – flyttet til sentrum i fjor og har akkurat funnet fotfeste.

 4. Guro
  20. desember 2016 at 23:12 #

  Hei, jeg fant nettopp bloggen din. Har bare skumlest litt. Du skjønner det at jeg er 20 år. Hat de siste dagene opplevd en kul i brystet som jeg mener har vokst de siste dagene. Jeg har vært hos fastlegen og ventet på videre hennvisning til ett sykehus som kan fortelle meg hva denne kulen er. Jeg er livredd og søker i hytt og pine på forskjellige om brystkreft. Jeg prøver å ikke bli for bekymret før jeg får sjekket det på ett sykehus, mem det er veldig vanskelig. Når jeg søkte rundt fant jeg denne bloggen. Du virker som en rå tøff dame! Jeg heier på deg! Ps: jeg elsker også rupauls dragrace!♡

Leave a Reply