Feministelitentittentei


Det måtte jo skje! Sylvi Listhaug har begynt å blogge! Det første hun har gjort er å konstruere noe hun kaller «feministeliten». De vil beholde pappapermen. Hun vil avskaffe den. Av hensyn til «valgfriheten».

Det er litt uklart hvem hun sikter til når hun snakker om denne eliten, annet enn at det gjelder noen på venstresiden som visstnok prøver å bestemme hvordan hun og ektemannen skal passe barna sine, men jeg tok det seff rett til meg. We want YOU to join feministeliten! Nå!

ds7_2284Jeg driter totalt i barnepasset til Listhaug, men hvis ikke hun skjerper seg så kommer jeg jaggu og sitter barnevakt for henne selv! En bolle bamsemums og et par timer med fjernkontrollen så skal jeg nok få holdt et tittentei-teater som korrumperer krapylet hennes til å bli gode, fremtidige elitefeminister de også.

Det er jo nesten ikke til å tro at praktisk talt hele landet klager over USA som har klart å velge en fullstendig kunnskapsløs opportunist til president når vi selv har valgt oss en minister som altså ikke evner å forstå ironien i at «valgfriheten» hun etterlyser allerede finnes NETTOPP fordi den er kjempet frem av feminister.

ds7_2603Men Trump har jo gjort det så hot å hate den diffuse eliten så jeg mistenker at hun er en aldri så liten opportunist selv. Alle vi andre vet jo at feminisme bare er den radikale ideen om at kvinner skal ha like rettigheter som menn.

Men siden hennes partikollega Carl I Hagen forleden gikk ut og truet med å starte et nytt norsk parti, tenkte jeg at jeg ikke skulle være dårligere jeg heller. Jeg drar derfor herved i gang Feministelitepartiet, seff FEMI for short.

ds7_2221Vår fremste kampsak blir selvsagt folkeopplysningen: Uten feminisme, ingen rettferdighet. Hvis noen tror at feminister har kjempa i hundre år for å ta imot backlash som dette, tar Listhaug & Co skammelig feil! Det er på tide å opprette en geriljabarnevakt! Coming to et politikerhjem near you soon! Fremtiden er femi!


22 Responses to “Feministelitentittentei”

 1. Anne
  17. november 2016 at 17:28 #

  Fremtiden er Listhaugfri! Ferdig snakka!

  • Lene Wikander
   17. november 2016 at 17:47 #

   Ja det får man nesten ta for gitt! :-)

   • Jonny Kristiansen
    20. november 2016 at 12:16 #

    Jaha? fordi folk heler vil ha Lene Wikander? Ei som skriver:

    «Jeg driter totalt i barnepasset til Listhaug»

    men likevel må skrive OM akkurat det i litt mer enn et par setninger?

    Ja, hun må jo være troverdig.

 2. Hege
  17. november 2016 at 20:12 #

  Eg vil melde meg inn! Feministelitepartiet (FEMI) for the win!

 3. Silje
  18. november 2016 at 05:41 #

  Må jo bare vere med på dette 😉

 4. Hassumbudeia
  18. november 2016 at 08:34 #

  Jeg har aldri ansett meg som feminist, men nå føler jeg for å bli det på ren trass og blir gladelig med i Femi-partiet.

 5. Elin Vestbø
  18. november 2016 at 11:07 #

  Kjør på Lene ☺

  Eg er med,melder meg inn.
  Melder meg gjerne som barnevakt også ?

  • Lene Wikander
   18. november 2016 at 13:10 #

   Velkommen, vi har ingen øvre aldersgrense når det gjelder å plukke ut hvem som trenger barnepass 😉

 6. Ola
  18. november 2016 at 13:05 #

  Foreldre er fullt ut kapable til å bestemme selv. Helt enig med Listhaug.

 7. john-kyrre fjeldvik
  18. november 2016 at 13:14 #

  Feminist i farta, ja. Bra det. Kanskje du, som er så veldig tydelig feminist, kan si noen sanne ord om utviklingen i dette landet? Det etterlyses stadig i nettdebatter, men det kommer ingen respons. Er det fordi ingen av dere tør? Hva mener du som fremtredende feminist om burkini og hijab? Eller niqab? Er innføringen av disse plaggene i (det som var) verdens mest likestilte land, et problem for deg som feminist? Eller er det OK? Du skriker ut mot Listhaug, men hva har du å skrike til kreftene som arbeider for at kvinner ikke skal vise hud, hår og ansikt i et moderne Norge? Du vil sitte barnevakt for «krapylet» til Listhaug (jeg synes begrepet er å synke svært lavt i en blogg), men hva vil du gjøre for å hjelpe kvinner som må bære burkini, niqab, hijab og burka fordi mennene deres krever det? Venter særs spent på svar, og poster for ordens skyld samme spørsmål til deg både histen og pisten :-)

  • Lene Wikander
   18. november 2016 at 13:38 #

   Hva i all verden fikk deg til å tro at dette innlegget handlet om hijab?

   • john-kyrre fjeldvik
    20. november 2016 at 18:10 #

    Hva i all verden fikk meg til å tro at en eneste feminist tør mene noe som helst om tilbakegangen i kvinnefrigjøring i Norge som følge av innvandring fra kvinneundertrykkende kulturer?
    Greit å holde fanene høyt, men på dette området framstår dere alle som en latterlig gjeng.

 8. Anne-Helene
  18. november 2016 at 14:18 #

  Du må ikke blande inn logikk og historie, det blir bare surr av sånt. Akkurat som at en ikke skal klusse til en god historie med fakta, hehe!

 9. Ane Havrås
  18. november 2016 at 15:37 #

  Takk Lene Wikander!
  I en tid hvor det er fort gjort å miste troen på arten menneske, er det godt å vite at du finnes.
  Nydelig innlegg! Ha en fin helg :)

  • Lene Wikander
   18. november 2016 at 15:51 #

   Takk for det, riktig god helg til deg også :-)

 10. Ronny kaug
  18. november 2016 at 18:18 #

  Feminister. Burte kansje snakke litt med deres tildekkede søstre. Og en relgion som er totalt undertrykkende. Men på det område er dere tause. Dagen feminister er tannløse

 11. Rolf Bertelsen
  20. november 2016 at 15:15 #

  Det å skulle si at jeg er feminist ville nok bli litt vel drøyt, men jeg er tross allt oppvokst med kvinner som selv valgte å ta praktisk ansvar for både innekt og familie, trods meget sterk motstand fra det omgivene samfunn, derav stor repekt for hva feminismen har fått til gjennom årene.
  Derfor kan jeg også på mange måter dele ditt syn på dine kommentarer, når det gjelder Sylvi Lishaug’s forståelse av det samfunn vi lever i.
  Det virker utrolig fjernt og hun befinner seg tydeligvis inne i en liten boble, uten noen særlig kontakt med realitene som er på utsiden.
  Dette kommer jo særdelse tydelig fram med hennes argumentasjon.
  Elementær formal logikk er jo åpenbart noe hun alldri har forstått noe som helst av, men derimot det å passe dyr ser hun jo ut til å ha rede på og hvilke reskaper man da benytter, og derfor ville det utvilsom være en fordel om hun holdt seg til dette, der oppe i Nord vest landet.

 12. Tone Johnsen
  22. november 2016 at 08:14 #

  Hvorfor kommer så kunnskapsløse innlegg som ditt i avisen? Provoserende er det jo, men hvis verden skal gå fremover bør saklige, vel overveiede innlegg, komme på trykk og ikke artikler som bare er ment som provokasjon. Du er journalist, ja vel, men etter min mening skorter det på forstanden.

 13. Vigdis
  2. desember 2016 at 12:41 #

  Jeg er med!

  @JohnKyrre og Ronny, les feministen Amal Aden’s innlegg og kronikker om det temaet dere etterlyser.

Leave a Reply