Instagram fra lasarettet


Jeg har fått noen meldinger i innboksen fra folk som syns selfien jeg tok med legene på behandlingsbenken var for drøy. Oh boy do I have news for you!

DSC08490Jeg har ikke tall på hvor mange tusen lår-selfies jeg har sett på Facebook i min tid. Riktignok har jeg sjelden sett noen av landets beste gynekologer mellom dem, men både sandstrand, palmer, badebasseng og annet utsiktsrelatert skrytemateriale florerer.

Gjerne tatt i forbindelse med feriereiser. Se hva jeg har mellom beina liksom. En ekte kokosnøttpalme! Jeg skal vel gi deg en i kokosnøtta tenker jeg! For skal man ha noe mellom beina på Facebook eller Instagram skal det være vakkert, eksotisk og jææævlig svært, må vite.

Gjerne en hel panoramautsikt med dertil hørende fjellmassiv og solnedgang over havet. Hæsjtagg livet-mitt-er-så-fantastisk-at-det-ligner-på-alt-jeg-har-sett-i-rosabloggene-jeg-leser. Vel, velkommen til gammelrosabloggen!

089Men disse meldingene har i det minste inspirert meg til å gi disse folka som innbiller seg at de lurer noen som helst til å tro at de lever instagram-liv, en liten realitycheck. For er det sånn at du ikke bare er ei fitte, men også faktisk har en, er oddsene gode for at du vil se flere gynekologer enn palmer mellom beina dine gjennom et langt liv.

094La meg begynne med dagens outfit som jeg ser er så populært der ute. OUS-blusongen har et luftig og comfy snitt som også leveres i størrelse liten dvergflodhest. Lykke! Merk sykehusgrønn hårblomst som kompletterer antrekket. #komfortplagg #stormote #dagensoutfit

096OUS-blusongen er også utstyrt med åpen rygg som en ekstra sexy statement siden jeg har lest at damer over førti bør ha utringningen bak og ikke foran siden vi visstnok får mindre rynker på ryggen. Åpning bak er også sykt praktisk når pleierne skal komme til med vulvaskyllen sin. #sexyrygg #førtipluss #easylife

084Den forfriskende vulvaskyllen fylles opp i denne sprøyta før sykepleierne stapper den inn mellom stingene der ingen skulle tru at noken kunne bu. Etter det føler jeg meg såpass oppfrisket at jeg må roe meg litt ned med Elizabeth Arden`s Flawless Future Night Cream som jeg fikk i sykehusgave av Tara selv om det er lyse morran. #forfriskende #spabehandling #morgenrituale

078Det er nemlig deilig å bruke nattkrem om dagen siden luften her på lasarettet er så helbredende tørr og glovarm at jeg begynte å flasse på nesa allerede den første dagen. Utsikten fra firemannsrommet er også fabelaktig. #høstløv #blåhimmel #vakkert

051Da er det jo herlig at man har opptil flere vulvaskyll å se frem til i løpet av dagen. #spenning #luksusihverdagen

054Maten er både sunn, spennende og eksotisk – særlig hvis man kommer fra Somalia eller et annet land der fiskeboller ikke er så vanlig. #sunnhet #fisk #omega3 #lekkert

099Min største nytelse her på lasarettet består imidlertid av å spraye Elizabeth Arden`s Untold Luxe parfyme, som jeg også fikk i sykehusgave av Tara, på alt av dynetrekk, putetrekk, OUS-blusonger og gardiner for å piffe opp den rett og slett ubeskrivelig spennende lukten av gynekologisk avdeling på Radiumhospitalet. #luxus #duftmagi #parfyme

Og hvis noen skulle tro at dette innlegget er sponset av Elizabeth Arden så er det desverre ikke det. Men ta gjerne kontakt Elizabeth Arden, hører dere? Jeg kan godt bli deres ansikt utad i gammelrosablogg-bransjen. Nå har jeg jo testa hele to av produktene deres og står helt og fullt inne for deres fortreffelighet til sitt bruk.

065Jeg tror nemlig virkeligheten blir den nye fremtiden. Det må jo bare være et spørsmål om sekunder før folk flest blir voldelig lei av det der instagram-livet dere bruker til å reklamere for produktene deres.

Jeg tror faktisk at den første kosmetikk-giganten som tør å reklamere med virkeligheten, vil stikke av med alle markedsandelene i fremtiden. Så bare ring! Jeg er her, jeg. Men det blir ikke billig, det sier jeg allerede nå!


16 Responses to “Instagram fra lasarettet”

 1. Inga-Lill
  8. november 2015 at 15:04 #

  Jeg syns bildet av gynekologene var knalltøft! De som ikke tåler å se det får håpe at de holder seg friske og slipper å gjennomgå det samme som deg. Du er et friskt pust som skriver uten filter. Og takk for det? God bedring og lykke til. Jeg krysser både fingre og tær for deg??

  • Lene Wikander
   8. november 2015 at 15:13 #

   Takk for både støtte og kryssing, klemmer beina hardt sammen selv for tiden 😉

 2. Lunamon Design
  8. november 2015 at 15:58 #

  Kjære deg,
  jeg humrer og ler meg gjennom innleggene dine.
  Bildene er absolutt IKKE drøye, det er livet, og sånn er det bare.
  Virkeligheten trumfer alt når det gjelder drama.

  Ønsker deg masse lykke til videre og god bedring.

  Stor klæm fra Mocca

  • Lene Wikander
   8. november 2015 at 16:09 #

   Ja virkeligheten er ikke noe for pyser 😉 Takk Mocca :-)

 3. Anne
  8. november 2015 at 18:31 #

  Det er et skremmende stort og grovt underbehandlet syndrom det at så mange bedriver total blokkering av virkeligheten, derav den kroniske og stri strøm av hjernedøde virkelighetsflyktninger i retning rosa, la-la-land. Hadde det ikke vært for at de sjøl insisterer på sin grenseløse lykke som følge av at de har inntatt, iført seg og deltatt i alt som er sunt, lekkert og kjempeviktig hadde vi nok sett en flyktningestrøm som ville fått andre flyktningestrømmer til å blekne og fremstå som små gruppereiser å regne i denne sammenheng. Jeg for min del fatter ikke at en eneste person med nok hjernevirksomhet til å puste uten respirator faktisk kjøper fremstillingen av de glansbildelivene vi til stadighet overøses med. Nei takke meg til en drivende dyktig og ivrig gynekolog med nypussa spekulum mellom lårene, fremfor kokospalme nr ørten i blekrosa tropesolnedgang! Det kunne jo tenkes at vi faktisk klarte å takle livet litt bedre, noen og enhver, dersom vi ikke alltid skulle fortrenge alt som er glamourfritt for enhver pris. Og en annen ting, dersom jeg først var på DEN ferien og ikke hadde annet å avbilde enn meg sjøl, da burde jeg reise hjem og begynne å spare til MAAAAANGE psykologtimer!

  • Lene Wikander
   8. november 2015 at 19:23 #

   Hahahaha, små gruppereiser indeed! Charterturisme får liksom en litt ny betydning etter å ha lest denne kommentaren, Anne. LOL! Strålende observert, takk :-)

 4. Liv Andersen
  8. november 2015 at 23:23 #

  Herlig, dagens nye ord for meg ble ; GAMMEL-rosablogg. Høres ut som en blogg jeg skulle kunne følge ord for ord. Føler med deg i det du går gjennom, men koser meg stort over å få ta del i ditt skrå blikk og betraktninger i det daglige.
  MEN det er under enhver kritikk at hovedstadens store kreftsykehus skal ha en slik standard. 4- mannsrom, selv ikke innsatte i fengsel opplever. Og hva med den innestengte sykehusluften. Kan jo bli syk av mindre. Jeg er ikke spesielt kresen, men mat bør se appetittlig ut. DET gjorde IKKE middagen i innlegget her.
  Nei, stå på og spre budskapet. Gå foran og brøyt vei for oss, dine medsøstre.
  Ser frem til neste episode. Liv

 5. Vesla68
  9. november 2015 at 07:34 #

  Du er rett og slett kul :)

 6. Wenche
  24. juli 2016 at 12:16 #

  Æ digge dæ, rett å slett.
  You made my day når æ læs innleggan dine.

  Krysse fingra og tær for at det grår bra med dæ.
  Glede mæ stort te gammel-rosablogg..:)

  • Lene Wikander
   24. juli 2016 at 12:31 #

   Jeg er ikke dau enda så da kaller jeg det suksess 😉

 7. Ragnhild A. Frøseth
  24. juli 2016 at 12:18 #

  Takker gud for at jeg har hatt flere gynokologer mellom beina enn kokosnøtter, fjelltopper, og flotte solnedganger :) Hjelper ikke med palmer og sanddyner som bakrunnsmateriale den dagen det virkelig gjelder 😉 Da må den sanne virkelighet frem, og da foretrekkes det nok gynokologer fremfor palmesus og solnedganger. Love you ditt råskinn 😉 😉

 8. Helen
  24. juli 2016 at 13:10 #

  Jeg er ikke så god på å ordlegge meg på en hysterisk morsom måte, så det får andre ta seg av :) Når jeg leser bloggen din så hender det at jeg ler så jeg griner. Andre ganger bare griner jeg. Ikke fordi du på noen måter støter meg eller skriver dårlig. Nei det er fordi jeg vet hva slags alvor som ligger bak. Jeg er så full av beundring for at du skriver det du gjør. Så ærlig og uten filter. Jeg tror at du med å skrive på den måten du gjør kanskje får en og annen til å få opp øynene og kanskje ta en tur til legen og få en undersøkelse. Heller en for mye enn en for lite. Jeg har sjekket både overstell og understell selv etter å ha lest dine ord, og skal nå inn og fjerne litt selv. Heldigvis bare godartede ting her, men greit å få fjernet ting som ikke skal være der… Takk :)

  • Lene Wikander
   24. juli 2016 at 13:57 #

   Så utrolig oppmuntrende å høre! Og så bra du har sjekket deg og ordner opp! Jo tidligere man er ute jo enklere er det jo stort sett. Takk for super tilbakemelding :-)

Leave a Reply