Leopardkvinnens død og oppstandelse


Denne uken har jeg møtt meg selv i døra og sett fashion-fremtiden min inn i hvitøyet etter at Leopard-kvinnen i Sverige sto frem i all sin velde. Hjelp!

Alle dere som henger på Tarapi sin Facebookside der det skjer innimellom bloggslagene, har jo allerede sett at jeg lenket til Leopardkvinnen tidligere denne uken. Svenske Susanne Anderson har trukket hele leiligheten sin i leopardstoff. I tillegg kler hun seff også seg selv  i dyretrykket fra topp til tå.

lepp 002

Det var derfor med skrekkblandet fryd jeg klikket meg inn på videoen om Susannas feline besettelse. Jeg er jo nemlig hardt angrepet av en leopardtrykk-fetisj selv. Bare noen eksempler:

Fra portrettintervjuet Agderposten gjorde med meg i sommer i anledning min 44-årsdag. (Merk at også øredobbene her er i leopardmønster).

agderposten 008

Og her fra en karbosprekk der jeg eksperimenterte med Babybell-ost som øredobb-holdere. (Merk solbrilleinnfatningen som seff også er i leopardmønster).

gaydar 019

Og her fra et cocktail-party sammen med andre bestevenner hos min bestevenninne Trude.

Telefon 015

En kjole jeg for øvrig seff bruker med et matchende sjal i kontrastfarger. Herregud.

Telefon 050

Og jada, jeg har den klassiske leopardjakka i fuskepels også.

Telefon 174

For ikke å forglemme sjølveste villkatten i samlingen, den litt for midjetrange Marilyn Monroe-leoparden.

mallorca1-040-379x700

Som jeg bare kan bruke med den sinnsyke mage- hold-in-truse-brynja under som jeg har blogget om under «Dagens antrekk» før. Den er faktisk så inn i helvete trang at den må ha amerikansk åpning – den usexy kusina til den mer kjente franske åpningen – av rent praktiske årsaker. (Merk for øvrig også tilhørende leopard-BH. Fytti katta!).

mallorca1-024-390x390

mallorca1-025-390x356

Min leopard-fetisj viser seg faktisk å være så langt fremskreden at jeg ved et enkelt bildesøk her på laptopen, pinadrøske meg fant et bilde der jeg sitter og drikker kaffe i slummen i Addis Abeba for noen uker siden, iført et grått leopardmønster-ensemble der også. Milde Mons, jeg merker det tydeligvis knapt selv!

addis3 071

Så etter å ha sett videoen med Susanna bestemte jeg meg derfor for at her må det tas grep før jeg ender opp som en sånn singel førti-pluss crazy cat-lady uten levende katter, men med pus drapert rundt dvergflodhesten til enhver tid. Mjau, liksom. Jeg satte resolutt kursen for redaksjonsmøte på Tara uten en eneste leopardflekk.

rosaleopard 003

Men etterpå så måtte jeg bare innom H&M på Oslo City for å kjøpe noen nye hårklyper, den siste jeg hadde brakk under vekten fra alle suvenirene jeg hadde med hjem fra Afrika. Blant annet det lett sjokk-oransje leopard OG TIGER-mønstrete skjerfet dere ser i forgrunnen her (ring dyrlegen og skaff meg en rabies-sprøyte nå!):

leppa 003

Men da jeg kom hjem og tok ut av posen, stirret jeg sjokkert på hva jeg hadde kjøpt i tillegg til hårklypene sånn helt uten å merke det en gang!

rosaleopard 004

Enda et leopardskjerf og fire nye hårblomster! (De har jeg forresten altfor mange av også). Men i stedet for å grave meg ned i kattesanden i skam over mitt alter ego Leopardkvinnen, har jeg nå bestemt meg for å la den stakkars gamle katta få leve i fred. Det kunne tross alt vært verre. Hun kunne vært rosa fashion-blogger!


12 Responses to “Leopardkvinnens død og oppstandelse”

 1. msjackson
  11. februar 2013 at 16:35 #

  Hahaha! Du vet jeg eelsker bloggen din! Du skriver så bra!
  Og jeg syns absolutt at katta må få leve. Det siste vi trenger er enda flere rosabloggere. Hurra for deg og leopardkvinnen sier nå jeg 😉 Ja til mangfold!

  • Lene Wikander
   11. februar 2013 at 16:37 #

   Fnis, men blir jeg verre enn hun Leopardkvinnen i Sverige, må du prøve å stanse meg altså! 😉

   • msjackson
    11. februar 2013 at 17:59 #

    Hehe! Jeg lover! Jeg skal si ifra! hehe. Men jeg synes leopardkvinnen kanskje er bittelittegrann mer åpenbart hekta. hehe. Så sånn sett syns jeg du bare skal kjøre på 😉 du har fortsatt kontroll!!

    • Lene Wikander
     11. februar 2013 at 18:01 #

     Haha, ja jeg føler at misbruket fortsatt er innenfor et rimelig nivå selv om jeg ramler utpå en gang iblant, men hvem gjør ikke det 😉

     • msjackson
      11. februar 2013 at 19:40 #

      hehe! Ja det kan skje den beste 😉

 2. tone
  31. januar 2014 at 19:52 #

  Er jeg premenstruell, sliten, flat eller hvilket som helst blæh-humør, er jeg kurert tre linjer inn i din verden. Og du trenger ikke bekymre deg, Lene. Uavhengig av hva du har på viser jo dette innlegget at du nå ihvertfall har reflektert over det. Noen ganger får man gi seg over (og legge seg under, dersom det er mulig), og fastslå at sånn er det bare. Ekte fargeklatter kan ikke redigere bort fargene! Mjau og brøl av hjertens lyst ;D

Trackbacks/Pingbacks

 1. Damer med stil « Miss Jackson - 11. februar 2013

  […] Anbefaler også : http://tarapi.no/2013/02/leopardkvinnens-dod-og-oppstandelse/ […]

 2. Dagens antrekk – Zulublusong - 29. mars 2013

  […] som trodde jeg og min leopard-mønster-fetisj hadde møtt min overkvinne i den svenske leopard-kvinnen forleden, innså nemlig raskt under min rundtur i KwaZulu-Natal, at både hun og jeg er for de […]

 3. I bunad over Grønland - 21. april 2013

  […] å tilby forbrukerstoff som dekker alle sider av 40+ kvinnelivet. Derfor leverer Tarapi seff både dagens antrekk, overlevelselsesguide for Ikea-turer og Valentines day, samt interiørtips og matoppskrifter. Men […]

 4. Meg og statsministeren på stas - 28. juni 2013

  […] fra sjølveste Paradise Hotel på TV3, ble jeg virkelig star-struck. Ikke bare hadde hun på seg min store svakhet leopardtrykk, hun er også en av mine aller største heltinner hva norsk populærkultur angår denne […]

 5. Lykken er litt rosa leopard | Lene Wikander - 20. januar 2015

  […] cruise-turisten med lilla hår langt inni meg som råder når jeg går på shopping. For som jeg har blogget om før, er skapet allerede […]

Leave a Reply