Dagens antrekk – Mallorca edition


Jeg er altså på Mallorca og min livs første charter-ferie. Det har vært en blandet fornøyelse da vi har mistet bagasjen, blitt utsatt for massiv barne-terror, fått krampe og vært hos legen allerede – bare for å nevne noe. Men det får jeg blogge om senere, nå til dagens antrekk – Mallorca edition:

Og før dere tror jeg har fått solstikk og blitt rosablogger siden jeg er såpass fin på dette bildet, må jeg altså presisere at det krever sin kvinne å bli seende sånn ut når man stiller i dvergflodhest-klassen og at dagens antrekk befinner seg UNDER kjolen:

Dagens antrekk er altså en brynje – også kjent som hold-in-truse. Glem Spanx som Tara har skrevet om og som er så populært blant den utsulta Hollywood-eliten. Spanx er for folk som skal klemme inn en liten valke eller to, brynje er for oss som har en mage som ser ut som den konstant er gravid med tvillinger.

Fabelaktige dvergflodhest-leverandør Lane Bryant selger brynjer i seriøse størrelser og har endelig begynt å shippe til Norge også. Før måtte jeg hamstre brynjer via SAS til New York, nu går alt så meget bedre via nett. Siden dette dreier seg om et plagg som er så tight og stramt at jeg faktisk tror det kan benyttes som alternativ til skuddesikker vest, har salige Lane Bryant lagt inn en amerikansk åpning, den usexy kusina til den mer kjente franske åpningen, på strategiske steder.

Dette er selvfølgelig så du skal kunne klare å komme deg på do uten å måtte gjenta den idrettsprestasjonen det er å få på seg dette plagget in the first place. Det tar en drøy halvtime og gud forby om huden er fuktig etter dusjen når du begynner. Prosessen fordrer utstrakt banning, svetting, haling, draing, listing, lemping og et svært anstrengt bæsjetryne før du har fått den på.

Men da sitter den til gjengjeld som et skudd – i hvert fall kan den nok som nevnt ta imot skudd uten problemer. Ulempen er selvsagt at selv om du får fin fasong i kjolen, er det helt uaktuelt for en singel førtis på chartertur å sjekke opp noen eller ta dem med hjem da bæsjetryneprosessen seff må gjentas for å få AV brynja igjen, noe man får anta vil virke alvorlig dempende på potensen til en eventuell sengekamerat. Jeg har aldri prøvd, men jeg anbefaler den derfor også som et utmerket prevensjonsmiddel.

Men i går oppdaget jeg en ny brynje-bi-effekt med charter-tilsnitt. Fordi du føler deg så fin i kjolen med brynja på, må jeg advare mot utstrakt fare for selvpåført oversjenking av lokalt urtebrennevin på barer som ikke stenger før du går og som igjen fører til at du fullstendig glemmer at du har brynja på og gyver ukritisk løs på tilgjengelig lokalbefolkning som om du skulle hatt på deg helt vanlige truser.

Etter å ha våknet klokken tre på ettermiddagen i dag med tidenes skallebank og sprit-ånde med stenk av urter, oppdaget jeg at telefonen min var borte også. Jeg må derfor nå ut på tidenes walk of shame fra bar til bar her på Mallorca i et sikkert fåfengt håp om å finne den igjen. Jeg vurderer å iføre meg burka.


19 Responses to “Dagens antrekk – Mallorca edition”

 1. Anette
  26. juni 2012 at 19:16 #

  Humret godt for meg selv når jeg leste dette her :-)

 2. Anett
  26. juni 2012 at 20:21 #

  Å kjære vene. Jeg tror faktisk korsettet jeg har på badet er mer komfortabelt enn det der. OG, et lite spørsmål. Hvordan i alle dager klarer du å svette lite nok til å få på deg det antrekket i det klimaet du tross alt befinner deg nå?

  • Lene Wikander
   26. juni 2012 at 21:10 #

   Aircondition – Guds gave til charterreisende brynjebrukere! 😉

 3. BigBoy
  27. juni 2012 at 10:16 #

  Nå må du komme deg hjem og slippe ut all hærligheten og glimre med ditt nærvær her i bygda.

  Kan ikke være sunt å frekventere barer med svartmuskede menn i «sydenland».

 4. Elisabeth
  27. juni 2012 at 12:16 #

  SKRATT!!!!! SKRATT!!!!! SKRATT!!!! Du er bare SÅÅÅÅÅÅ herlig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Lene Wikander
   27. juni 2012 at 16:06 #

   Hihi, kommer hjem brun og blid til paraden på lørdag, Vidar! 😉 Takk Elisabeth! :-)

 5. Stina
  3. juli 2012 at 11:34 #

  Ler så tårene triller. Herlig skrevet!

  • Lene Wikander
   3. juli 2012 at 11:36 #

   Hehe, takk for det, Stina! :-)

 6. Lene
  12. juli 2012 at 08:48 #

  For et herlig innlegg :) :) Takk for at du er så ærlig og får oss andre dvergflodhester til å ikke føle oss så alene <3

  Hvilken nettside bestiller du brynja fra?

  Sommerklem

  • Lene Wikander
   12. juli 2012 at 11:42 #

   Brynja bestilles fra amerikanske Lane Bryant som nå endelig leverer til Norge, ligger klikkbar lenke under navnet deres i bloggteksten, de er helt fabelaktige dvergflodhest-leverandører på mye mer enn brynjer også, bare å glede seg! 😉

 7. Sissel
  10. november 2014 at 19:51 #

  Hahahaha..!!! Fantastisk morsomt!!! :-))) Mulig aircondition er Guds gave til deg, men du er jammen Guds gave til oss…! :-)))

 8. Anita
  14. januar 2016 at 12:57 #

  Herregud jeg flirer på meg brokk her 😀 😀 U Rock! Ha en fortreffelig charterferie :)

 9. Anita
  14. januar 2016 at 12:58 #

  ops, så nå at du HAR VÆRT på charter, men moro lell :)

  • Lene Wikander
   14. januar 2016 at 13:04 #

   Haha, noen repriser er det mer verdt å gjenta enn andre 😉 Denne til inspirasjon for mer gammelrosablogging fremover 😉

 10. Nannah
  14. januar 2016 at 14:45 #

  Om du drikker enda bittelitt til så kan du ha sex med ringbrynja på !! (det fordrer bare at partneren er like drita som deg…..)

  • Lene Wikander
   14. januar 2016 at 15:00 #

   Hahaha, får huske det til neste gang 😉

Trackbacks/Pingbacks

 1. Dagens antrekk – hale! - 27. juli 2012

  […] den til? Som gammelrosa-blogger lot jeg meg imidlertid raskt inspirere av mitt nye konsept med dagens antrekk. Både fasongen, swarovski-detaljene og den dildo-festemekanismen fikk det til å tikke i Petter […]

 2. A-hagefest - 31. august 2012

  […] som meg som dere kan se på dette bildet. De fortalte meg at de hadde ledd på seg brokk av “Dagens antrekk – Mallorca edition” og mente at jeg må blogge dagens antrekk langt oftere. Og siden Aschehoug først reklamerte med […]

Leave a Reply