Trekkspill-mus-ikk og andre ekorn


På fredag fikk jeg endelig tatt de fleste stingene i dåsa og er nå for utskrevet fra Radiumhospitalet å regne. Det er godt med alt som er gjort som ekornet sa da det ble flådd.

DSC08490Alt er visstnok også bare en overgang som et annet positivitets-tyrrannisk ekorn også sa da det ble flådd. Og tror du pina tutle meg ikke at det var nettopp et ekorn som satt og hånflirte av meg da jeg vralta meg opp bakken til Radium på fredag?

DSC08834Jeg er jo flådd innvendig jeg også, men det kunne ikke falle meg inn å finne noe positivt i det annet enn at jeg seff har fått fjernet alle forstadier til kreft. Pffft. Ekorn er bare rotter med bedre fashion sense!

Jeg sier vralting i mangel av noe bedre ord til å beskrive den nye gangen min som består av museskritt for ikke å påføre dåsa ytterligere skader.

010Jeg klarte jo å sprenge to sting første gang jeg måtte på do og drite etter at de hadde satt meg på stoppende kost i fem døgn og tro dere meg, det er ikke en opplevelse jeg ønsker å gjenta. Det er noe alle som har prøvd å føde en kampestein analt vil være enig i. Muse-skritt it is!

063Med meg ut i samfunnet har jeg også fått prompeputa med hull i midten for generell avlastning av ekornet på pinnestoler og tbane-seter.

DSC08583Men jeg har i hvert fall funnet frem til en patent med skjerf som både demper sykehuspreget og gir en praktisk bære-hank.

DSC08674Siden jeg nå bare skal inn til poliklinisk kontroll en gang i uka en stund fremover, har jeg også fått med meg en bærepose med vulvaskyll i trekkspillflasker og diverse andre remedier hjem.

DSC08671Så når dette er over er jeg praktisk talt for gynekolog å regne, for ikke å snakke om en virtous på trekkspill-mus-ikk. I disse førjulstider er det vel best å passe seg for fella og ikke gå i den, så jeg utfører legens ordre til punkt og prikke selv om musevisa aldri blir den samme igjen. En dag av gangen.

Og skulle noen av dere fortsatt mangle gaver til venninner og andre husmus til jul, anbefaler jeg selvsagt boka mi «Fuck tante Augusta» til bare 199 i forlagets nettbutikk her.


5 Responses to “Trekkspill-mus-ikk og andre ekorn”

 1. Anne
  29. november 2015 at 14:55 #

  Betty White har visstnok uttalt noe om hvor idiotisk det er å referere til baller når det gjelder evne til å tåle tøffe tak, de tingene tåler som kjent ikke en dritt. Kvinners anatomi, derimot, har deler som virkelig tåler juling, vi trenger ikke gå i detalj. Til tider kan det nok kjennes som om trafikken har vært dugelig stor, alternativt utført med dertil ikke EUgodkjent kjøretøy, men jeg har stor tro på at du om ei aldri så lita stund er tilbake til fordums høyder. Trivsel er en viktig faktor i alt helserelatert, så det at du fra nå av spiller på hjemmebane kan utelukkende virke i positiv retning :-)

  • Lene Wikander
   29. november 2015 at 15:04 #

   Hahaha, ja vi får satse på det og hjemmebane kjennes godt ja! 😉

 2. Lisa
  29. november 2015 at 18:22 #

  Hei på deg!
  Så fint du fikk godkjent botreningen. Jeg synes du er ett grepa kvinnfolk. Vært ute ei vinternatt før du Lene.
  Æ flire godt av betraktningene dine. Det å møte ett ekorn på din vei til radiumen var direkte drøyt.
  Etter uker med selvbehandling av mus kommer du til å bli direkte atletisk . Og holde pusten blir en vane .
  Ønsker deg en så god uke som mulig .
  Lisasmil ?

  • Lene Wikander
   29. november 2015 at 18:41 #

   Haha, takk kjære Lisa, rimelig stolt av at botreningen til slutt ble godkjent ja! 😉

 3. Lisa
  4. desember 2015 at 16:41 #

  Så god helg som mulig ønsker jeg deg Lene.
  ?solsikke til deg(favoritt blomsten)
  Lisa smil?

Leave a Reply