Hollywoodmus på cruise


What a ride! Jeg sa jo jeg skulle dra til Jamaica med hjelp av Marlon James da jeg ble lagt inn her på Radiumhospitalet for å få sløya dåsa for forstadier til kreft. Kirurgen sier operasjonen har gått fint og at alt ligger an til at jeg får den reneste Hollywoodmusa når alt har grodd. Men lite ante vel jeg at det skulle bli sånn en heisatur. Snakk om cruise!

DSC08444Du vet jo at skuta holder en høy standard når man innkaller sjølveste Securitas-vakta til å stake opp vasken på firemannsrommet ditt så gugga skvetter. Simple vaktmestere er ikke godt nok for Hollywoodfitter på cruise, da må det private aktører i uniform til!

DSC08443Restauranten byr også på de herligste delikatesser, men det eneste som har stått på min meny så langt er desverre pudding og toast.

DSC08416032Det skyldes selvfølgelig at de ikke vil jeg skal gå på do siden jeg har fått spabehandling med de lekreste korssting hele veien nedentil og de har innlagt kateter til urinen og ber meg holde driten inne så lenge som mulig.

I dag kom de imidlertid og tok ut kateteret og ga meg en kopp med noe jeg bare kan beskrive som glassmanet etter en runde med stavmikseren. Dette skulle da sette i gang driteprosessen igjen akkurat da en av mine tre lugarkolleger skriker fra badet at dassen har tetta seg.

062DSC08690Når vasken ser sånn ut fem dager etter at Securitas var her og staka, skjønner jeg jo at jeg går spennende dager i møte med tett dass og bein som nesten ikke klarer å bære meg lenger. De sparer virkelig ikke på noe når det kommer til spennende og eksklusiv underholdning ombord! Enda godt man har dagens outfit i orden!

054Merk særlig hyperaktuelle lårlange støttestrømper i hvitt og siste skrik i sengesveis som overhodet ikke må forveksles med pulesveis. Vi Hollywoodfitter vet å knipe igjen når vi må.

Dopet de leverer er også helt på høyde med hva jeg husker rett før jeg besvimte da jeg kom i skade for å teste ut varene til det columbianske narkokartellet på Jamaica i en begravelse en gang.

057Så det eneste jeg har å utsette på denne turen er i grunnen at den ser ut til å bli altfor lang. Kirurgen påsto jeg måtte være innlagt to uker til i tillegg til å bedrive lang rekonvalesens fra sofaen og det skaper jo store økonomiske problemer for en frilanser å bli satt ut av spill så lenge.

Derfor tenkte jeg som så at nå har dere jo lest denne bloggen gratis i alle herrans år så nå får de som ikke har gjort det, se til å kjøpe et eks av boka mi Fuck tante Augusta i forlagets nettbutikk her. Den koster tross alt bare 199. Og de som allerede har gjort det, kan anbefale den til noen venner. Så tjener jeg kanskje til pudding ut oppholdet også. Snakkes neste gang internett virker.


13 Responses to “Hollywoodmus på cruise”

 1. Anne
  3. november 2015 at 15:47 #

  Da er bokhylleutvalget supplert, spørs om denne må stå med ryggen inn, slik at man ikke støter noen med den friske tittelen. Ja, særlig :-)
  Godt å se at du har det fantastisk på cruise, og ikke bare det, jeg har hørt at det er mange som har særdeles friske historier fra tilsvarende turer. Senest i går fikk jeg referat som fikk store deler av kroppsbehåringen til å anta en helt utrolig vinkel i forhold til sin tilhørende kropp.
  Ord blir for små, men avmaktsfølelsen er tilsvarende større, og ikke har jeg et eneste forslag til hvordan man skulle få gjort noe med saken. Jeg håper for alles del at du, blant andre, med inside information, fortsetter å gi disse sakene det nødvendige fokus! Lykke til med det, og fortsatt god bedring!

  • Lene Wikander
   3. november 2015 at 16:45 #

   Ja det er rett og slett sjokkerende hvordan de tillater at sjukehuset detter sammen, men må bli litt sterkere i psykesengen før jeg orker å ta skikkelig tak i det. Sjokket må jo også gi seg 😉 Jeg er jo vant til kreftsenteret på Ullevål og der er jo alt ship shape siden det er nytt.

   • Anne
    4. november 2015 at 09:07 #

    I gamle dager, før vi ble oljemillionærer bedrev vi noe som het vedlikehold. Dette var en type arbeid man ansatte dertil egnet mannskap til å utføre, såkalte vaktmestere bl.a. De bidro til at de dyrebygde boligene i statlig og kommunal eie f.eks. ikke datt ned i huet på oss på et alt for tidlig tidspunkt. Får håpe Ullevål har en del slike forhistoriske levninger i staben sin, ellers kan man gamble på å bli sjuk mens sykehusene enda er oppegående.

    • Lene Wikander
     4. november 2015 at 10:18 #

     Jeg tror vaktmesterstillingene er nedlagt forlengst. Det fabelaktige privatiserte service-samfunnet vøtt. Not 😉

 2. Kirsten Meyn Grieg
  3. november 2015 at 16:30 #

  For et fantastisk cruise. Ha en fortsatt deilig tur!

 3. Karina Steyn
  3. november 2015 at 16:38 #

  What to say… annet enn jeg lo så jeg skreik over den friske beskrivelsen av et lite helvete. «Du e goe» som vi sier i Stavanger. OG – siden jeg er litt avhengig av dine herlig utleverende innlegg – blir det nok noen bøker med en viss tittel under juletrærne her i distriktet. Jeg tar et glass vin for deg og hever det i Sør-Afrikansk tradisjon «for sunnhet»!!

  Karina Steyn

  • Lene Wikander
   3. november 2015 at 16:46 #

   Du gir vel verdens beste julegaver! 😉 Skål!

 4. Liv Andersen
  3. november 2015 at 21:57 #

  Å, kjære Lene, jeg ler så kaffen spruter her. Din fortellerevne er fantastisk og vanedannende. Skriv en ny bok fort som F,,, og be om forskudd hos forlaget så er det økonomiske i boks. Alle vi som er lykkelige eiere av Fuck tanta Augusta venter på oppfølgeren. Og med de forholdene som du utforsker nå må det jo bli en fantastisk bok.
  Men når det er sagt, unner ingen å ha et sykehusopphold som du opplever nå. Har selv erfaring med Ullevål og Riksen og der er det jo flotte forhold, men unntak av nevrologen i et eller annet gammelt bygg på Ullevål. Skrev meg ut fortere enn lynet derfra.
  Godt å se at du er på beina og har glimt i øynene. Og siden det er et 4 mannsrom tror jeg nok de du deler rom med har et hyggelig opphold tross alle mangler og elendighet.
  Stå på og spre budskapet om kritikkverdig helseopphold.

  • Lene Wikander
   4. november 2015 at 10:19 #

   Ja Radiumhospitalet krever sin kvinne på så mange måter, det er helt sikkert 😉

 5. Cecilie Kverndokken
  4. november 2015 at 09:56 #

  For en dame du er :) Det skal jaggu mye til for å knekke deg altså! Boken er bestilt, så håper eg du har til både pudding og toast etter du kommer hjem fra cruise. Masse god bedring (er det rett å si det til mennesker med kreft egentlig??) og takk for at du er så flott og fargerik :)

  • Lene Wikander
   4. november 2015 at 10:22 #

   Takk for både pudding og toast, godt noen tar ansvar for å passe på at figuren min holder seg 😉 God bedring er jo helt innafor. Det er alt dette «stå på», «ta kampen», «vær sterk» und so fucking veiter som er helt bevisstløst – som om det er en dritt man kan gjøre med det selv liksom.

 6. Gro
  5. november 2015 at 23:01 #

  Friske innlegg frå frua! Med ei sånn fandenivolsk innstilling til livet, så må det bli spanande;-) Har knegga meg gjennom mange sider. God tilheling i det «unevnelege»:-)!

Leave a Reply