Thai-massakren


Jeg er på en etterlengtet liten pause-ferie i Thailand mellom avsluttet cellegift og påbegynt stråling. Siden jeg i tillegg har pådratt meg en korsrygg som gjør at jeg nesten ikke kan gå, tenkte jeg jo seff at Thai-massasje måtte være tingen.

IMG_7158Så feil kan man ta! Jeg har aldri fått Thai-massasje før, men at det skulle vise seg å være slik en ydmykende voldsorgie, hadde altså ikke falt meg inn. Men jeg burde vel ha lukta lunta da den 130 cm høye og like breie massasjedama titta ut bak et forheng med et djevelsk smil som om hun søkte rollen som superskurk i en ny Harry Potter-film.

Men som den godtroende fjotten jeg er, la jeg meg ned på madrassen uten å ane det minste om at dette skulle bli det siste jeg gjorde på denne ferien så langt. Dama halte og dro, elta og knadde og kommanderte meg rundt og på siden så jeg til slutt ikke visste om jeg lå opp eller ned.

lIMG_1864Alt seff mens valker og hegepupper skvatt veggimellom utenfor håndkleet som var altfor lite til å dekke en dvergflodhest av mitt kaliber.

Etter en halvitmes rundjuling på denne måten var jeg fortsatt for veloppdragen til å be dama stoppe. Så da hun igjen kommanderte meg rundt, fulgte jeg sammenbitt ordre, men stusset litt da hun satte seg i lotusstilling rett foran trynet på meg, pekte mot skrittet sitt og beordret hodet mitt «DOWN, DOWN».

IMG_6974Jeg rakk akkurat å trekke et lettelsesens sukk da hun græbba tak i en pute og la den mellom lårene sine som en buffer mellom meg og det aller helligste. Det var det siste oksygenet jeg skulle få før hun plutselig skrek «UP, UP» og slang meg på magen igjen. Og det var da katastrofen inntraff.

IMG_7084Jeg vet ikke om hun gjorde det som hevn for mitt tentative dypdykk inn dit ingen skulle tru at nokon kunne bu, eller om jeg bare er blitt for råtten og beinskjør i kroppen av cellegift og anti-østrogener, men med hele sin tyngde og to hender, la hun seg over meg.

Jeg hørte det før jeg kjente det: Snap, snap. Så kom smerten. Den fikk meg til å skrike som en harpunert sel før jeg gikk rett inn i sjokk.

Når det verste sjokket nå har gitt seg er det blitt konstatert to ribbeinsbrudd; et på hver side. Jeg gleder meg til å prøve ut pustestyrt stråling på Ullevål med det innabords! Livet er faen ikke for pyser i Thailand heller, men gudskjelov er alkoholen billig!

IMG_7008Godt nyttår meg midt i ræva!

 


22 Responses to “Thai-massakren”

  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-content/themes/crisp/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-content/themes/crisp/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(370): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-content in /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-content/themes/crisp/includes/theme-comments.php on line 62