Thai-massakren


Jeg er på en etterlengtet liten pause-ferie i Thailand mellom avsluttet cellegift og påbegynt stråling. Siden jeg i tillegg har pådratt meg en korsrygg som gjør at jeg nesten ikke kan gå, tenkte jeg jo seff at Thai-massasje måtte være tingen.

IMG_7158Så feil kan man ta! Jeg har aldri fått Thai-massasje før, men at det skulle vise seg å være slik en ydmykende voldsorgie, hadde altså ikke falt meg inn. Men jeg burde vel ha lukta lunta da den 130 cm høye og like breie massasjedama titta ut bak et forheng med et djevelsk smil som om hun søkte rollen som superskurk i en ny Harry Potter-film.

Men som den godtroende fjotten jeg er, la jeg meg ned på madrassen uten å ane det minste om at dette skulle bli det siste jeg gjorde på denne ferien så langt. Dama halte og dro, elta og knadde og kommanderte meg rundt og på siden så jeg til slutt ikke visste om jeg lå opp eller ned.

lIMG_1864Alt seff mens valker og hegepupper skvatt veggimellom utenfor håndkleet som var altfor lite til å dekke en dvergflodhest av mitt kaliber.

Etter en halvitmes rundjuling på denne måten var jeg fortsatt for veloppdragen til å be dama stoppe. Så da hun igjen kommanderte meg rundt, fulgte jeg sammenbitt ordre, men stusset litt da hun satte seg i lotusstilling rett foran trynet på meg, pekte mot skrittet sitt og beordret hodet mitt «DOWN, DOWN».

IMG_6974Jeg rakk akkurat å trekke et lettelsesens sukk da hun græbba tak i en pute og la den mellom lårene sine som en buffer mellom meg og det aller helligste. Det var det siste oksygenet jeg skulle få før hun plutselig skrek «UP, UP» og slang meg på magen igjen. Og det var da katastrofen inntraff.

IMG_7084Jeg vet ikke om hun gjorde det som hevn for mitt tentative dypdykk inn dit ingen skulle tru at nokon kunne bu, eller om jeg bare er blitt for råtten og beinskjør i kroppen av cellegift og anti-østrogener, men med hele sin tyngde og to hender, la hun seg over meg.

Jeg hørte det før jeg kjente det: Snap, snap. Så kom smerten. Den fikk meg til å skrike som en harpunert sel før jeg gikk rett inn i sjokk.

Når det verste sjokket nå har gitt seg er det blitt konstatert to ribbeinsbrudd; et på hver side. Jeg gleder meg til å prøve ut pustestyrt stråling på Ullevål med det innabords! Livet er faen ikke for pyser i Thailand heller, men gudskjelov er alkoholen billig!

IMG_7008Godt nyttår meg midt i ræva!

 


22 Responses to “Thai-massakren”

 1. Vigdis
  2. januar 2014 at 14:57 #

  Stakkar deg! Var det ingen som hadde sagt til deg at Thai-massasje egentlig er skambanking? Det er visstnok bra for kroppen(det finnes noen masochister som nyter dette og andre som faktisk har nytte av slikt) men for oss andre som har endel vondter så er det bare VONDT!

  Prøv en aftersun-treatment, men be dem om å ligge unna hodeområdet! Det er en nydelig opplevelse , med deilige kremer og oljer og rolige bevegelser. Ingen harde tak. Og be dem ligge unna fotsålene – de vil bestandig forsøke å trykke på de faens triggerpunktene som gjør vondt i resten av kroppen.

  Tro meg. Jeg glemte det en gang – og fikk så vondt at jeg sparket thaimassøsen i hodet i ren smertefrustrasjon. Ikke så veldig lurt.

  På Bangla Road- hvis dere er i Patong finnes det ett fantastisk sted tvers over gaten for en stor fiskerestaurant(som selvfølgelig ligger helt ute på fortauet). Innkasteren er en 180 cm høy vakker shemale; hun er lett å få øye på. De er seriøse og dyktige og gir den beste massasjen – og spør først om man har noen plager de skal ta hensyn til :)

  Kos deg videre – stor klem fra ett regnfullt Oslo.

  • Lene Wikander
   3. januar 2014 at 15:31 #

   I dag drista jeg meg til fotmassasje fra en flink massör ute på en öy som Beate sam jeg reiser sammen med testa frst, hehe, men bare beina da, alt annet er jo havarert!

 2. Iren
  2. januar 2014 at 16:51 #

  Jeg ler meg skakk av disse innleggene dine. :-)

  • Lene Wikander
   3. januar 2014 at 15:32 #

   Da jeg kom opp på rommet etter den runden lo jeg så jeg hikstet og grein i et kvarter da jeg skulle fortelle det til Beate som jeg reiser med jeg også, men så begynte smertene å komme sigende så da var jeg ikke like höy i hatten, men nå er det mye bedre heldigvis :-)

 3. Unn
  2. januar 2014 at 20:32 #

  Stakkar!
  Thaimassasje er tøffe saker. Du skulle nok valgt oljemassasje. Men gjort er gjort.
  Du er kanskje blitt sprø etter CG behandlingene? Sprø som i beinskjør altså!
  Du får kose deg på stranden bortenfor, på Last Fisherman. Mye artig å se på, herlig service og god mat/smoothie.
  Ser at prisen på massasje har gått opp med 20 % siste året.
  Håper helsen holder så du kan fortsette å underholde oss med din fantastiske og kvasse penn.

  Husk solfaktor

  • Lene Wikander
   3. januar 2014 at 15:33 #

   Må helt klart ha blitt litt beinskjör ja!!!

 4. Lisa:-)
  2. januar 2014 at 20:55 #

  Ha.ha.ha…….du er bare heldt rå…Beskrivelsene dine er kanon ….kjente på smertene her jeg sitter i Bergen….Og det at du bruker ordet FJOTT er utrolig artig. er nord fra og der var «superlativet» fjott en del av språket.
  Ønsker deg gode dager, prøv massasje ligth, sånn lunken olje eller sjokolade massasje, det er deilig har jeg hørt.
  Fortsetter å vanne deg frodige og fargerike blomst……..
  Må dagene dine være så gulle god som mulig.
  Lisa med vannkannen bukker og neier.:-)
  —(—–@ —(—-@ —(—-@ (tre roser til deg )

  • Lene Wikander
   3. januar 2014 at 15:36 #

   Fjott bör sporenstreks innföres i dagligtalen igjen!

 5. Per Berge
  3. januar 2014 at 02:30 #

  Gliste meg skakk her nå, mere skakk enn jeg ellers er.

  En betinga del iht, til Wat Pho er att har du den minste trøbbel i skrotten fra før så sørg for att det er en meget kyndig massør du oppsøker, Vedkommende vil umiddelbart begrense seg til de sfærer som du kan tåle og ikke ødelegge deg.

  Jeg har for den del funnet en blogger som er lagt til i lista mi 😀

  • Lene Wikander
   3. januar 2014 at 15:37 #

   Denne infoen her skulle jeg altså hatt för jeg la meg ned på slaktebenken, Per, men den gang ei! Velkommen til bloggen :-)

 6. Anne
  3. januar 2014 at 09:47 #

  Stakkars deg

  Selv sier jeg alltid ifra at jeg er ‘baby fallang’ og dermed liker det mykt.
  Chan chååp bao bao = jeg liker soft/mykt.

  Noen massasjeplasser driver kun med hva jeg vil kalle terrorhandlinger, der er det om å påføre mest smerte og knakelyder. Det er de turister som tror dette er riktig og bra, andre nyter vel bare å bli misshandlet…

  Prisen er ikke en indikator på bra massasje, thaier har ikke god råd, men de vil gjerne ha massasje.
  Dersom du ser en plass hvor det er thaier som får massasje, om de har tatt med fallangen dit eller er alene, er gjerne en indikasjon på at plassen vet hva den driver med.

  Samme med mat langs gata, ser du en plass hvor det stadig vekk sitter thaier å spiser, så er maten god og gjerne rimelig.
  Liker du ikke spicy, så er ‘mai pet’ hovedordet, det betyr enkelt ‘ikke sterkt’, ser de rart på deg kan du smile og si ‘baby fallang’.

  Ett smil og lun humor, så skaffer du deg lett venner blant befolkning der nede.

  Lykke til videre.. :)

  • Lene Wikander
   3. januar 2014 at 15:40 #

   Hojho, dette var gode råd Anne, skal öve meg på det thai-utrykket til i morgen! 😉

 7. tone
  3. januar 2014 at 15:20 #

  Hei, Lene :)
  Du er no uheldig å, kjære deg. La oss krysse fingrene for at smertene avtar, og du kan nyte din hardt tiltrengte ferie. Du forsøker stadig nye ting, og skulle man våge seg frampå med et råd, måtte det kanskje være å hvile kun for hvilens skyld…. Uansett – Fortsatt god ferie – styr unna brutale massøser!
  Stor god-bedring-klem <3

  • Lene Wikander
   3. januar 2014 at 15:42 #

   Ja det var maks uflaks altså, men i dag har vi hatt en deilig dag, jeg har stjålet meg en liten plastkrakk jeg bærer rundt på og kan sette meg på siden jeg ikke kan ligge på stranda så ligger an til noen dagers hvile för vi drar hjem i hvert fall! 😉

 8. Anne Tollerud
  3. januar 2014 at 15:49 #

  Hei Lene,
  du ser jo humor i alt, og det er hysterisk morsomt for oss andre!
  Stakkars deg, Thaimassasje er jo dritvondt og kan vel egentlig bare anbefales til de man ikke liker… jeg lærte (the hard way) at ordet SOFT eller VERY SOFT er viktig når man har med disse små, men veldig veldig sterke thaidamene å gjøre.

  Jeg kan anbefale deg en skikkelig god massasje når du kommer hjem, som ikke er thai, men Hawaii. Det er kun behagelig, Hawaiian heartwork massage, eller Lomilomi. Koster jo litt, men det er det verdt: http://unity.no/beta/index.php?kategori=terapeuter&id=597
  Har vært hos Liselotte Freden flere ganger og du føler deg som et nytt menneske etter en slik massasje.

  • Lene Wikander
   3. januar 2014 at 16:19 #

   Ja thai-massasje er ikke noe for de sarte altså, takk for tips, det skal jeg sannelig sjekke ut :-)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Titt-thai og bye-bye | Lene Wikander - 6. januar 2014

  […] vi og pakker sammen for å forlate Thailand for denne gang. Det er litt trist for på tross av ribbeinsbrudd og data-kræsj har vi storkost oss her i Ao Nang og jeg er kjempeglad for at favorittbamseparet mitt Robert og […]

 2. Nå går det strålende! | Lene Wikander - 12. januar 2014

  […] Man kan vel trygt si at jeg startet det nye året med et smell – for ikke å si to smell – siden jeg klinka til og brista to ribbein under Thai-massakren i Ao Nang forleden. […]

 3. Inn i det blå | Lene Wikander - 28. januar 2014

  […] grunn av fadesen under Thai-massakren rundt nyttår, har jeg jo fortsatt veldig vondt i ribbeina og det er et styr når man skal puste og […]

 4. Livet i Limbo | Lene Wikander - 14. mars 2014

  […] vi ikke regner den lille nyttårsturen til Thailand da, men den regner jeg ikke med siden jeg brista to ribbein allerede første dag av ferieturen og generelt var helt kadaver etter cellegiftbehandling og prolaps. Så nå vil […]

 5. Skjør i toppen | Lene Wikander - 10. april 2014

  […] tar det sin tid å få time til den slags kontroller. Jeg brista jo to ribbein under den famøse Thai-massakren i januar og fikk seff beskjed av kreftlegen min så fort jeg kom hjem om at nå måtte jeg utredes […]

 6. Årskavalkade Tarapi style | Lene Wikander - 31. desember 2014

  […] lemfeldig på meg, har jeg like godt laget min egen, lille billedkavalkade. Det begynte bratt med knekte ribbein i Thailand etter endt cellegift, noe som førte til at jeg måtte bære rundt på en liten, blå plastkrakk […]

Leave a Reply