Meg som naken-demonstrant


VIDEO: Den siste tiden har det vært hektisk møtevirksomhet nede i Tara-redaksjonen. Som dere vet hadde jo jeg og fotograf Xenia Villafranca en fotoshoot i studio for å ta nye byline og blogg-bilder for ikke så lenge siden. Det jeg ikke fortalte var imidlertid at vi også tok en hel del nakenbilder og nå skal de på trykk i Tara.

DS7_6182

Jeg tror neppe jeg kommer til å bli anklaget for å ta en Tone Damli, men det er litt rart å være med på møte når en samlet Tara-redaksjon skal vurdere bilder av meg som kliss naken. Det er jo desverre ikke så ofte kvinnekropper av mitt kaliber med halvannen hengepupp presenteres over helsider i kvinnepressen.

DS7_6137

Men Tara tar saken og det er en av grunnene til at jeg aldri kunnet jobbet for noen andre kvinneblader enn nettopp dem. Redaktør Torunn Pettersen er ikke redd for å støte annonsørene og har innsett viktigheten av et både-og også i kvinnepressen.

DS7_6180

For tro meg, jeg syns ikke det er såååå gøy å være naken over flere helsider foran tusenvis av lesere, jeg har faktisk et poeng med å gjøre det.

Et av dem er at jeg tror det er veldig sunt at en helt vanlig kvinnekropp skakkjørt av livet, får spalteplass innimellom motestoff og skjønnhetstips i et kvinnemagasin, det andre er vi inne på i videoen fra redaksjonsmøtet:

Hvis du vil, kan du se flere bilder fra fotoshooten med klær på Tarapi sin Facebookside her. Den nakne sannhet bak kulissene i studio kommer jeg tilbake til når bladet er ute hos abonnenter neste uke.

 

 


7 Responses to “Meg som naken-demonstrant”

 1. Gunnhild
  2. oktober 2013 at 13:02 #

  Dette er så flott!!!
  Det er nettopp det jeg skriver om for tiden. La oss endelig snakke om og vise frem livet som det er. Bulkete, hengete, tungt, lett, morsomt, trist. Et ekte menneske er ikke glatt, lykkelig og perfekt til det går i grava. Jeg ønsker meg ikke en gang et glatt og perfekt liv, for pokker.
  Heia deg. Jævlig bra :)

 2. Lene Wikander
  2. oktober 2013 at 13:04 #

  Som jeg skulle sagt det selv, Gunnhild! Ja takk til livet som det virkelig er, på godt og vondt. Alternativet er jo ikke til å leve med 😉

 3. Elisabeth Hake Lunde
  3. oktober 2013 at 07:58 #

  Endelig noe normalt, naturlig i Tara! Blir helt sikkert veldig bra :) Som jeg har sagt før, (flørte)blikket er på plass, og det bildet av deg sittende bakfra er jo helt nydelig, fullstendig timeglass, veldig flott! Heia deg og takk for at du går i bresjen for oss!
  😀

 4. Lene Wikander
  3. oktober 2013 at 08:11 #

  Hehe, jeg legger ut noen bilder fra kulissene over helgen som nok vil knuse både timeglasset og sette litt kaffe i halser rundt omkring, men jeg tror som sagt det er sunt 😉

 5. Margit
  4. oktober 2013 at 14:11 #

  Vil bare hilse fra Etiopia der jeg er nå blant annet fordi min yngste sønn kommer herfra. vi har besøkt de fantastiske kirkene i Lalibela der du var sammen med Mia Gundersen!
  Gleder meg til reportasjen :-))
  Alt godt og lykke til!

 6. Lene Wikander
  4. oktober 2013 at 14:17 #

  Åh for en deilig hilsen, Margit!!! Jeg elsker Lalibela, det er et sted jeg alltid vil vende tilbake til, stadig nye ting å oppdage. Håper dere har et flott besøk i unike Etiopia :-)

 7. Benedicte
  8. oktober 2013 at 10:47 #

  Du er herved mitt nye forbilde når det kommer til å godta sitt eget utseende! Du aner ikke hvilken styrke og mot du utstråler der du står der i bare din egen hud, og jeg blir så stolt på dine vegne selv om jeg ikke kjenner deg! Det trengs virkelig folk som deg som viser hvordan en kropp som ikke er plettfri ser ut – for en plettfri kropp har faktisk ingen. Så hvorfor later vi som? Fordi ingen tørr å vise det. Få, iallefall – meg selv inkludert i dem som ikke tørr. Men DU tørr, og DET skal du ha credits for, det er en viktig kamp! Stå på, modige deg!

Leave a Reply