Den statlige parykken må dø!


Åpent brev til Jonas Gahr Støre: Ja, jeg vet du er opptatt med valgkamp og at de fleste andre brystkreftpasienter maser mest om å få nye pupper etter behandling, men jeg vil du skal vite at det begås store overgrep mot oss som fortsatt er under behandling. Exhibit A, stats-parykken:

Conviction-mnfortune

I 2013 har du økt stønaden til parykk ved cellegiftbehandling fra 5290 kroner til 5390 kroner. Med all mulig respekt: Hva i helvete tenkte du på?

Jeg så deg jo på Dagsrevyen i går og da var du filmet litt ovenfra og ned så vi kunne se den begynnende månen din. Men ikke fortell meg at når den har spist seg utover skallen din om et par år, at du setter på deg en sånn bevernylon-skinnende statlig tupè som glinser så jævlig at de må utstyre Viggo Johansen og Nina Owing med solbriller!

skalpering 110

Jeg mener selvfølgelig ikke å kritisere noen som ser seg nødt til å bruke disse parykkene under sin cellegift-behandling. Jeg ønsker bare å sette fokus på den manglende kvaltiteten og  det begrensete utvalget!

Det er ikke alle som ønsker å gå rundt med håret på snei i en statlig styling som formelig SKRIKER «jeg har kreft og går på cellegift, men staten har innbilt meg at dere ikke kan se det når jeg setter denne selvdøde fuskepelsen på hodet».

hodemaiken 026

Misforstå meg rett: Nå mener jeg ikke at dere skal begynne å bruke ekte hår fra ti år gamle tvangsklipte indiske jenter, damene der borte har det jo hardt nok som det er med å føde surrogat-babyer for oss.

Men når de eneste alternativene til stats-parykken er stats-turbanen og hodetørklet som alltid leveres i hudfarget eller beigebrun syntet, mener jeg det er på høy tid at helseministeren gjøres oppmerksom på at her er det noen som har fått et sugerør rett inn i statskassa uten å levere varene!

skalpering 062

Jeg foreslår derfor at dere umiddelbart innfører stas-turbanen og gjør litt stas på oss ufrivillig fleinskalla brystkreft-kvinner her ute i samfunnet. At håret er kvinnens pryd, hører jo strengt tatt hjemme i gammeltestamentlig tid og slik jeg kjenner Arbeiderpartiet, bør du sporenstreks henge deg på partiprogrammet og bidra til å bringe norske kvinner inn i fremtiden!

hodemaiken 027

Jeg regner derfor med at du umiddelbart setter ned en komite som kan utrede dette og dermed sanke stemmer fra flere tusen av oss kvinner som får brystkreft her i landet hvert år.

hodemaiken 009

Skulle dere trenge tips og innspill, anbefaler jeg dere å sjekke ut flere bilder av min selvfinansierte hode-design, laget av Maiken Turban på min Facebook-side her. Maiken kan sikkert også være behjelpelig med arbeidet videre da jeg har full forståelse for at enkelte ikke vil ønske å se ut som en grønnsakshage på hodet heller.

På forhånd takk.

 

 


No comments yet.

Leave a Reply