I dag er siste nummer av Tara ute hos abonnenter og på fredag finner du bladet i butikken, så i den anledning har jeg lovet å poste oppskriften på hvitløksribba som forandret livet mitt med senskader etter brystkreftbehandling. I siste nummer av Tara har jeg nemlig fortalt om hvordan lavkarbolivsstilen har gjort meg mye friskere. […]
Ribbe med hvitløk, chilli og coleslaw
Gni ribba inn med pepper og salt minst et døgn før steking slik som du pleier. Men i tillegg propper du hele, skrelte hvitløksfedd og biter av rød chilli inn i kjøttet langs siden. Bruk fingrene og minst en hel hvitløk og fire-fem chilli avhengig av hvor hot du liker det. Stek ellers på vanlig […]
Første søndag i julebordstida
Jeg holder meg stort sett unna utelivet på sene lørdagskvelder. Det er jo forlengst statistisk bevist at norske gater innehar den høyeste prosentandelen overstadig berusa idioter i verden en lørdagskveld sånn rundt 03.00. Og i desember måned øker denne prosentandelen betydelig. Da skal jo alle de som aldri går ut resten av året også ut […]