Gni ribba inn med pepper og salt minst et døgn før steking slik som du pleier. Men i tillegg propper du hele, skrelte hvitløksfedd og biter av rød chilli inn i kjøttet langs siden. Bruk fingrene og minst en hel hvitløk og fire-fem chilli avhengig av hvor hot du liker det. Stek ellers på vanlig måte. Hvordan man steker ribbe har internett utallige oppskrifter på, blant annet her.
Jeg liker litt farge på coleslawen og bruker fifty-fifty hvitkål og rødkål.
Dette trenger du (4 pers):
- 500 g kål
- 2 stk gulrot
- 1 dl ekte majones
- 1 dl creme fraiche (ikke noe light her heller!)
- 2 ss sitronsaft
- Noen dråper søtning etter smak, jeg bruker flytende Natreen
- Litt salt
Riv gulerota, skjær kålen i så tynne strimler som mulig, bland dressingen og vend inn, la stå minst en times tid i kjøleskap og voila: Lavkarbo gjort enkelt!
Legg igjen en kommentar