Få en fin fitte i filt til jul


Det finnes absolutt ingen forskning som viser at kvinner får det bedre etter intimkirurgi. Likevel legger nå stadig flere norske kvinner seg under kniven for å få ei finere fitte. Det er på tide å kriminalisere vestlige skjønnhetsidealer nå.

SAMSUNG

Vi må ta musa tilbake. Jeg er nemlig fast spaltist i Cupido under vignetten «Kåthet & Vrede» og i dag har jeg levert et flammende innlegg mot den nye intimkirurgi-trenden som har kommet til Norge for fullt.

Oslo Privatklinikk oppgir for eksempel på sin hjemmeside at både utbredelsen og etterspørselen etter intimkirurgi har «økt dramatisk gjennom det siste tiår og kan skyldes en kombinasjon av mer fremtredende estetiske idealer hva angår form og størrelse på kjønnsleppene, i kombinasjon med økende pasientbevissthet og hyppige omtaler i media.»

DS7_2393Vi snakker altså fettsuging av bollemus, kapping av kjønnslepper og justering av klitoris for å ta seg best mulig ut når man spriker med beina – uten at noen ser ut til å bry seg det minste om at funksjonen til fitta kan bli fullstendig ødelagt i prosessen.

Under tittelen «Send fitta på bøllekurs», argumenterer jeg derfor i krasse ordelag for at det er på tide å kriminalisere vestlige skjønnhetsidealer nå. Hvor er Kvinnegruppa Fittar, liksom?

En norsk kirurg risikerer nemlig seks års fengsel hvis hun «justerer» en nord-afrikansk kvinnes underliv i henhold til idealene i hennes kultur, men tjener opptil 40 000 kroner på å skjære til en norsk kvinnes underliv i henhold til de rådende skjønnhetsidealene i hennes kultur.

0889439424c011e2818e22000a1fa52c_71Men etter å ha sendt innlegget til redaktøren, begynte jeg å tenke på hva slags aktiviteter Kvinnegruppa Fittar egentlig kunne sysle med nå frem mot jul annet enn å la fitta være i fred, selvsagt. Og det var da jeg kom over denne!

vagina-ornaments-1-e1477059334222Det viser seg nemlig at Feltmelons lager fine fitter i filt til å henge på juletreet. Jeg foreslår imidlertid at vi går i gang med å lage våre egne. På den måten kan jo norske kvinner klippe i fitta så mye de vil uten at noen kommer til skade. Så dette er altså ukas håndarbeidstips fra gammelrosabloggen.

Jeg ser ikke bort fra at dette også kan bli et pedagogisk prosjekt for skolenes førjulsverksted da det åpner for både egen design, individuelle uttrykk og ikke minst vil lære norsk ungdom å sette bjella på klitten! Riktig god førjulstid da dere!


9 Responses to “Få en fin fitte i filt til jul”

 1. Kristin
  25. oktober 2016 at 17:56 #

  Ta fitta tilbake, noko so meiningslaust, noko so fullstendig sjukt, eit tegn på kor vanvittig overfladisk og dumme vi kan vera. Sjukdomssåtegn på samfunnet, ka e viktig, at fittelippene harmonere eller at ein behandler kvarandre med respekt og er rett og slett snill!!!!!
  Eg skal kanskje ha respekt for desse som ikkje kan leva uten symmetri i glufso si, men sorry, der slit til og med eg.
  Helsing ei som kanskje e litt på tuppa for tida,.

  Folkens, Finn ut ka som e viktig her i livet.

 2. Eva
  26. oktober 2016 at 19:30 #

  Bra innlegg! Jeg vil lage mange fine ulike fittepepperkaker til jul! Likte at du sammenlignet at vi dømmer andre kulturer, men legger oss helt ukritisk under kniven selv !! Galskap !

  • Lene Wikander
   29. oktober 2016 at 09:12 #

   Haha, nå skal jeg også lage fittepepperkaker til jul! Genial ide! :-)

 3. Lisa
  27. oktober 2016 at 03:11 #

  Den musen du holde har en søt hale som henger mellom fingrene dine. Jeg flirte så godt av det.
  Du Lene; Tror det er bare du som kan skrive så fargerikt om en ting som fetta , som vi sier i Nord-Norge. Videre vil jeg si at de filt musene er da riktig så søte.Hvis jeg arrangerer juleverksted så inviterer jeg og bjuder på gløgg. Kan liksom se for meg filtfetteprodukson og videre selge de på julemarked. Kjenner jeg blir litt rød i kvinnen når jeg skal forklare hva det er og hvor de skal henge.
  God helg sånn litt på forskudd.
  Lisasmil.

 4. Elisabeth Hake Lunde
  28. oktober 2016 at 14:56 #

  Intimkirurgi?????? Har ikke ledd så høyt og så mye på lenge. Og er egentlig helt sjokka. :O

  • Lene Wikander
   29. oktober 2016 at 09:14 #

   Ja nå er det snart ingenting som er bra nok lenger 😉

 5. Toril
  29. oktober 2016 at 18:12 #

  Så enig med deg Lene. Det viktigste er at slufsa fungerer til det den skal: glede oss med gode opplevelser og i de fleste tilfeller føde. Intimkirurgi som kun er basert på estetikk er forkatselig, og er med på å legge enda mer press på kvinner. Dette passer godt sammen med det andre innlegget ditt om orgasme, la oss få ha fitta som vi selv øsker og la oss nye sex på den måten som vi er skapt for.
  Så inmarig lei av å få kommentarer på bollemus, skjeve lepper og hårvekst. Stønn, jeg forstår at noen synes det er sexy å barbere musa men personlig så er det super usexy da det minner meg om små jenter, så når typen midt i akten kommenterer på at det ikke er glatt barbert, ja da mister jeg lysten totalt.
  Det er ingen grenser for hysteriet rundt sex og musa vår.
  Så glad for at du finnes og uttrykker det jeg tenker, Kvinnegruppa Fittar er tydelig et must!

Leave a Reply