Kommentarfeltet har fått politimyndighet!


I går utspant det seg en scene på en strand i Cannes man vanligvis må til ekstreme, religiøse diktaturer for å se: En politikontroll av kvinners klesdrakt.

Væpnet politi gikk bort til en kvinne som solte seg på stranden i Cannes og tvang henne til å kle av seg i henhold til loven. Frankrike har nemlig nylig innført et forbud mot burkini og nå skal det håndheves.

Skjermbilde (3) Sånn ser det altså ut når kommentarfeltet får politimyndighet and it ain`t pretty! Det er jo klovnenes kamp i kommentarfeltet, også kjent som folkedypets avgrunn, som har kjempet frem dette forbudet i Frankrike og tar til orde for et slikt forbud her hjemme.

Skjønt i Norge er det foreløpig først og fremst småjenter i skolebassenget de vil rive klærne av. Og hvorfor? Jo, for å sikre kvinners frihet, ivareta likestilling mellom kjønnene og markere at i vesten aksepterer vi ikke at menn definerer kvinners klesdrakt.

Si meg, er dere fullstendig sanert i skallen?!? Man trenger jo ikke kaste mer enn et blikk på bildene fra Cannes for å formelig kveles av ironisk latter. Der står altså fire politimenn rundt ei dame og ikke bare forteller henne hvordan hun skal kle seg, men også tvinger henne til å kle av seg.

s-l1000Personlig er jeg ingen fan av verken burka, niqab eller burkini, men det jeg liker enda dårligere er folk som skal fortelle kvinner hvordan vi skal kle oss, oppføre oss og se ut for å tilfredstille samfunnnets til enhver tid rådende kvinneidealer.

Et samfunn som lager lover om hva kvinner kan og ikke kan kle seg i, er et samfunn som er alt annet enn likestilt. Å rive av kvinner klærne med loven i hånd er ikke det spøtt bedre enn å kle på dem! Og det har i hvert fall ingenting med likestilling, kvinners frihet og vestlige verdier å gjøre!

3126636_orig1Å rive av kvinner klærne med loven i hånd er nedverdigende, kvinnefiendtlig, ydmykende, segregerende og ikke minst SYKT FREKT! Det virker likevel ikke som det er noe håp om at kommentarfeltet tar til vett. Til det synes saneringen av før omtalte skaller å være for langt fremskreden.

Jeg foreslår derfor at Frankrikes kvinner umiddelbart organiserer seg i borgerverngrupper og patruljerer menns klesdrakt på stranden. Jeg mener, har dere SETT årets shortsmote blant menn? Den ser jo faen ikke ut og krenker virkelig vestlige verdier på det groveste når de sitter der og manspreader på bussen. Fuck off!


6 Responses to “Kommentarfeltet har fått politimyndighet!”

 1. Abne
  24. august 2016 at 13:13 #

  Jeg er stum! …og det skjer fader ikke ofte!

  • Lene Wikander
   24. august 2016 at 13:53 #

   If it looks like fascism and acts like fascism, it propably is….

 2. Gunnhild
  24. august 2016 at 14:40 #

  Ja, hva faen er dette? Moralens voktere – eller antivoktere? Det er bare å gå inn i rosabloggernes sfære og se hva som er dresscode: Minst mulig! Det må være noe jeg ikke har fått med meg her. Hva faen spiller det for rolle om kvinner har mer på seg en en G-streng? Det er et regelrett overgrep å tvinge en bluferdig kvinne til å strippe i full offentlighet. Dessuten har alle i den vestlige verden sine svært bombastiske meninger om burka, burkini og alle andres kulturer og klesdrakt. Jeg er drittlei av at vi tror at våre meninger, vår kultur og vårt levesett er det eneste riktige. Faen heller!
  Phu … deilig utblåsning.

  • Lene Wikander
   24. august 2016 at 14:59 #

   Det er helt hinsides. Greit nok at hele greia bare er reinhekla rasistisk motivert, men å gå etter kvinnene er bare lavmål. Hvorfor straffe kvinner når disse forbudsfolka allerede har umyndiggjort dem ved å hevde at det er mennene som tvinger dem til å kle seg slik? Javel, gå etter mannfolka da i det minste jævla nolduser!

 3. Björg Irene Karlsen
  24. august 2016 at 18:02 #

  Make solidarity actions! Dress in Burkina and send pictures to the French government. Make your protest heard and seen!

 4. Ingrid
  27. august 2016 at 07:38 #

  Ja! Takk!

Leave a Reply