Inkontinent eller ikke


Hei gammelrosabloggen! Hvordan fortoner en vanlig mandag seg som frilanser i disse pressens nedgangstider spør kanskje noen seg?

Jo, i dag skal jeg for eksempel være dommer i «Jakten på en Karaokestjerne» i de nederste katakombene på homsebaren London pub og plukke opp en ny slikkemaskin jeg skal anmelde for sexpirator Cecilie Kjensli.

12804644_10207354892643317_1548699291977521620_nI tillegg har jeg kranglet litt med en muslim- og kvinneforaktende mannsjåvinist i kommentarfeltet under mitt forrige blogginnlegg om sinte, hvite menn. Han ønsket meg god bedring, jeg håpet han en dag ville finne fred og kjærlighet.

Så har jeg slettet et par hatmeldinger fra andre sinte, hvite menn i innboksen på FB med bakgrunn i samme blogginnlegg. De mente selvfølgelig at jeg burde voldtas av muslimske flyktninger så raskt som mulig.

I tillegg har jeg skrevet en sak om inkontinens der særlig avsnittet om analinkontinens fikk meg til å oppleve mine egne underlivsproblemer med ny kontroll og booking av operasjon på Radiumhospitalet den 16. mars, som relativt bagatellmessige. Drit og dra, lizzm.

DSC03716Alt i alt en dag tilbragt i livets og kroppens underetasjer her altså, men jeg klager ikke over manglende variasjon av den grunn!

Så til dere andre som opplever nedgangstider, nedskjæringer og arbeidsledighet der ute i dagens Norge: Det finnes alltid en mulighet. Det gjelder bare å tenke litt utenfor boksen.

Og er du like heldig som meg, slipper du å bli analinkontinent også! God uke! 😉


6 Responses to “Inkontinent eller ikke”

 1. Trude
  7. mars 2016 at 15:43 #

  Hei! :)

  Jeg bare lurer på noe… Når du skriver «sinte, hvite menn», er ikke det også en form for rasisme eller generalisering? Jeg synes ikke det høres noe bedre ut enn å generalisere andre hudfarger..

  Er det mer lov å generalisere når det gjelder hvite?
  Hadde vel ikke vært så lett å komme unna med å si dette om andre hudfarger? ;o)

  Hilsen Trude.

 2. mssjackson
  7. mars 2016 at 16:10 #

  Jeg antar hatmeldinger og kritikk er et tegn på synlighet og populæritet. Ikke værst for en gammelrosablogger det.
  Stå på Lene! Du skriver dritbra 😉 og vi trenger en som deg i mediebildet med din ut-av-boksen-tankegang.

  • Lene Wikander
   7. mars 2016 at 16:13 #

   Ja litt voldtektsoppfordringer må en jo desverre regne med som kvinne i dag hvis man ytrer seg på litt større plattformer enn egen FB-vegg 😉 Jeg blir ikke redd, men merker at jeg reagerer med en veldig forakt ovenfor avsenderen som kanskje ikke alltid er like kledelig 😉 Så fint at du synes jeg trengs :-)

   • mssjackson
    7. mars 2016 at 17:12 #

    Ironi duger ikke så godt på nettet, beklager hvis jeg hørtes ufølsom ut! Jeg synes jo egentlig det er både skremmende og trist at du opplever trusler om voldtekt. Og jeg forstår godt reaksjonen din, kledelig eller ei. Godt du ikke blir redd, tror jeg hadde blitt det selv. Lett å si, men de fortjener knapt din oppmerksomhet. Liker egentlig ikke å kalle folk tapere, men disse folka kommer nok i den kategorien. Eller sinte hvite menn som du sier.

    • Lene Wikander
     8. mars 2016 at 13:23 #

     Haha, nei, du hørtes overhode ikke ufølsom ut, jeg var bare i det saklige hjørnet 😉 Ja de er tapere, men det ironiske (!) er jo at det er de selv som gjør dem til det! 😉

Leave a Reply