Feministisk Førtisfront


Nå er det nok! Jeg har en plan! Det vi trenger er et feministisk borgervern bestående av førtiser som har vært ute på strømpelesten en vinterkveld før og vet at ti om dagen ikke er bra for magen. Feministisk Førtisfront. FFF. Her kan vi sikkert hente mye inspirasjon fra utlandet…

old-women-hold-origami-cranes-during-a-protest-379497I årevis har vi tillatt Facebookhøyre og ytterste kristensatan å ta oss kvinner til inntekt for sine rasehatende ideologier, fremmedfrykt og dommedagsprofetier hva livet for oss kvinner i Norge angår.

Det er jo av hensyn til oss kvinner at de mener alle muslimske menn skal glattbarberes til helvete inn i IS-kontrollert territorium så de kan dø som de sexgale og ikke-svineribbe-spisende hedningene de er.

Men så hender det jo at en og annen norsk kvinne ikke viser den forventede, bunnløse takknemligheten Facebookhøyre føler seg fortjent til og da er kristensatan løs. Her et random utvalg fra FB-siden Norge er vårt:

12512620_756556581154590_3537613042834492352_nPå den ene siden skal vi altså beskyttes mot voldtekt og overgrep ved å sende de farlige, muslimske mennene ut av landet. På den annen side må vi altså voldtas for å forstå alvoret.

Thanks but no thanks som Linn W. Rosenborg så fint oppsummerte det i blogginnlegget Ikke din kvinne for litt siden.

Men nå har jo faen dundre meg Facebookhøyre begynt å marsjere i gatene også! Odins Soldater breia seg rundt i Tønsberg forleden og det siste jeg hørte var at de skal begynne å marsjere i Bodø også.

14-svyle-266563568b97b0ba847Ikke et vondt ord om Natteravnene, men nå som gatemarsjering er så i vinden syns jeg virkelig vi trenger mer bredde i rekkene, nye marsjeringsteknikker og sågar kanskje også et department of silly walks.

silly-walks-08-fMen aller mest trenger vi kvinnelige patruljer, et slags ambulerende mødrekontor som kan irettesette norske gutter på byen når de har drukket for mye og inviterer til nachspiel i håp om å «få seg noe».

Vi vet jo at de aller fleste voldtekter i Norge ikke er overfallsvoldtekter begått av asylsøkere eller innvandrere, men begås i nære relasjoner etniske nordmenn i mellom. Ofte i fylla på nachspiel. Og nesten alltid med en ung kvinne som offer.

Det er ikke etnisitet som er fellesnevneren i overgrepskulturer globalt, men kjønn. FN antar at 35 prosent av alle kvinner globalt vil oppleve seksuell vold fra partner eller andre. Seksuelle overgrep mot kvinner er med andre ord et tverrkulturelt fenomen.

Det er nesten så jeg vurdere å gjenopplive gode, gammelrosa Tøyen Gategerilja snart.

tarapitøyen1-390x292Vi kunne hatt stunt-opptredener på byens dansegulv og scener med spoken-word-forestillinger som fortalte kidsa at selv politiet nå må gå offentlig ut med fakta for å ta til motmæle mot rasistisk propaganda og myter rundt innvandrermenn og vold.

Og var vi virkelig i siget, kunne vi jo utvidet virksomheten til å patruljere redaksjoner som for eksempel Sports Illustrated som nå faktisk blir hyllet(!?) fordi de objektiviserer en litt feitere dame på badedraktcoveret sitt enn de vanligvis pleier.

ashley_graham-sports_illustratedMulighetene er uendelige. Nå er det jo snart 8. mars også. For ikke å snakke om at høysesongen for overgrep på unge norske kvinner straks er i gang med russetiden, knullebusslåter og annen stolt og heilnorsk overgrepskultur. Feministisk Førtisfront; FFF. Kommer snart til et nabolag nær deg!


22 Responses to “Feministisk Førtisfront”

  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-content/themes/crisp/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-content/themes/crisp/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(370): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-content in /customers/2/9/a/tarapi.no/httpd.www/wp-content/themes/crisp/includes/theme-comments.php on line 62