Dagens outfit – Berlin


Ute på jobbreise og ønsker litt spafølelse på hotellet selv om du ikke har tid? Opptatt av å klemme inn litt komfort mellom jobbmøtene ute på tur? Gammelrosabloggen har tipsene du trenger!

Berlin Fashion Week er jo still going strong og siden hotellet vårt er fylt til randen av über-stylish kvinner som stiller i full makeup og dagens nøye utpønskete outfit allerede til frokosten som består av bønnespirer og fettfri youghurt, tenkte jeg at jeg skulle bidra med litt stylingtips jeg også.

DSC09207Sovesokkene dere kan se på bildet over er bare en bonus og et absolutt must når sentral-Europa slår til med minustemperaturer som om man skulle ha flyttet nord for polarsirkelen. Da er det viktig å holde seg varm på beina som alltid stikker utenfor dyna om natten.

Særlig hvis man er typen som mener man får mer livskvalitet ut av å bruke mesteparten av natten til å henge på Berlin-barer med rosa plysj på veggene, røyking inne og burlesque klientell som for eksempel på Rose`s i Kreuzberg, enn man får av å stå opp to timer før frokost så man rekker å stelle seg først.

12583718_10153865409795645_459590475_nIMG_0059(2)Dagens Berlin-outfit retter seg nemlig inn mot frokostbuffeten der hovedelementet er pysjamasbuksa, kosebuksa, joggebuksa, kall den hva du vil, men den bør helst være av et flanell-lignende materiale for maksimal komfort.

DSC09214For å oppnå full effekt er det også viktig å ikke RØRE sovesveisen med så mye som en dråpe stylingprodukter, hårbørste eller kam.

DSC09209Sleng over en utvasket t-skjorte eller som jeg har valgt her: Sjaske-blusongen jeg brukte etter brystkreftoperasjonen da jeg ikke kunne ha på BH, ta heisen ned rett før buffeten stenger og voila!

DSC09217Det er nesten som frokost på senga bare at man på en måte har senga på seg i stedet for å ligge i den. I tillegg kan man være så heldig å oppnå den hysterisk underholdende bonuseffekten det er å se mer tradisjonelt styla karrierekvinner sette fettfri youghurt i halsen når man skrider inn i frokostsalen. Anbefales! Bon apetit.


4 Responses to “Dagens outfit – Berlin”

 1. Liv Andersen
  21. januar 2016 at 18:52 #

  Å, ler ved tanke på alle de velstyla øyenbrynene som hever seg når du dukker opp til frokost. Her var det ikke en fisefin kald frue fra nord, men et raust menneske med senka skuldre og glimt i øynene. Herlig fottøy til frokostantrekket.
  Kos deg på tur. Alltid herlig å få følge deg.
  Liv

 2. Lisa
  21. januar 2016 at 19:35 #

  Hei på deg! He.he jeg ble også så fasinert av fottøyet. Du, den bondesjakk buksa de gjør meg tollat i øuan. Har en fethisj på å telle, ha ,ha begynte å telle for å sjekke om du hadde tre på rad. Ja.ja du gode Lene. Synes du er så steikanes bra og så lite selvhøytidelig.
  Du gir meg mot til å gi mere fan.
  Lisasmil
  Nyt dagene. ?

  • Lene Wikander
   21. januar 2016 at 20:09 #

   Neste gang tar jeg med meg sykehustøflene også! 😉

Leave a Reply