That awkward moment…


…Når du står foran speilet og skal kle deg til åpningen av Pride Park i dag og tenker at du kanskje burde få deg noen flere og mer fargerike tatoveringer siden du er så sykt inspirert av smellsexy og gender fluid Ruby Rose i den siste sesongen av Orange Is The New Black på Netflix.

ruby-rosemaxresdefaultruby_rose-topless-oitnb-S03E09-09-1038x576Og du innser at ikke bare har hun tjue år yngre hud enn deg, men du har også akkurat vært på Pride i Edinburgh der du ble overfalt av flere damer som helt uavhengig av hverandre hvinte i begeistring: OMG! You look JUST like that woman on Orange Is The New Black; Boo! Yes! You are the blonde Boo!

1415127134897_wps_26_lea_delaria_on_orange_is_boooobigboo2-600x450Så jeg beholder nok min ene, svarte tatovering av Lalibela-korset en stund til.

DSC_0210Man får værra som man er når man itte vørti som en sku! Og dessuten:

orangeleaMen har dere ikke fått med dere Ruby Rose og den siste sesongen i Orange Is The New Black som samtlige kjønn i hele verden sikler på for tiden, så gjør nå for guds skyld det! Det er en befriende opptur å se et så variert og realistisk kvinnegalleri portrettert på TV, det gjør noe med deg. Det gjør deg glad, flirfull og i mitt tilfelle; et øyeblikks overoptimistisk.

orange-is-the-new-blackDessuten er Ruby Rose enda kulere i virkeligheten enn hun er på film. Check her out om hennes kjønnsidentitet som gender fluid her for eksempel.

Ruby Rose er fremtiden. I fortiden, da jeg var på hennes alder, kunne man ikke være flytende kjønn i det hele tatt. Enten var du femme eller butch, gutt eller jente, maskulin eller feminin. I dag har Ruby Rose fått «alle» til å snakke om fargene mellom svart og hvitt. Det er i grunnen verdt en ny og fargerik tatovering likevel når jeg tenker meg om! Happy Pride!


4 Responses to “That awkward moment…”

 1. Lisa:-)
  25. juni 2015 at 14:35 #

  Hei på deg Lene!
  Så utrolig artig du skriver og så inne gamperæva lite selvhøytidlig du er . Tror det er det som jeg har trykket til mitt hjerte og som har gitt meg styrke til å rette nakken i forskjellige saker. Takk,takk,
  Ønsker deg en super god uke og pridefest. Og du bamsebinnedamen, ta deg heldt ut, nyt spis og lek.
  Husker enda ett innlegg fra i fjord mener det heter Bamsemums. Det varmet meg veldig. Tror det er noen flere damer som hadde smilt breit med kjeften åpen om de hadde fått muligheten til å være bamsebinne for ett kobbel med godmodige bamser.
  Med dette god helg Lene.
  Lisa smil.:-)

  • Lene Wikander
   28. juni 2015 at 11:16 #

   Haha ja bamsemums is the best! Var på MegaBear Party i går og det sier jeg bare: Nam, nam 😉

 2. Lisa
  26. juni 2015 at 13:37 #

  Dagens første smil. Satt med kaffen tidlig i morges der kom sannelig bamseklubben dansende inn i stuen min. Artig at tv2 har fokus på pride denne uken.
  Så fine de bamsene er med strutteskjørt og Boa. Hurra.
  God helg.

  • Lene Wikander
   28. juni 2015 at 11:16 #

   Så gøy! Håper de viste bamsedansen som de hadde i paraden; en skikkelig lekker ballett 😉

Leave a Reply