Mitt Afrika – Tilbake til skolebenken


Som de fleste av dere kanskje har fått med dere, så braket det løs på sosiale medier samme dag som jeg pakket kofferten for å dra hit til Sør-Afrika. Jeg hadde jo den frekkhet å stå frem som seksuelt aktiv kvinne utenom kontortiden for den slags. Som vi vet er det jo også litt forskjell på oss kvinner og menn når folk tenker koffert.

sa2 037

Etter at Nettavisen og jaggu også salige Agderposten, skrev om sex-naboklagen på gravlunden, har jeg rett og slett blitt levende begravd i meldinger, kommentarer og venneforespørsler på Facebook. Alle de jeg ikke har svart på, velger jeg å ta i skole her fra ghettoen i Durban.

sa2 006

Glem alle de – både menn og kvinner – som skriver at jeg «bør skamme meg», at jeg er en «syk hedonist», «hensynsløs nabo som bare tenker på meg selv», «idiot-feminist», «one night stand-hore», «orgasme-faker», «feit og støgg», «motbydelig», «avskyelig», «oppmerksomhetssyk» og «dum i hodet».

Nei, i dagens skoletime vil jeg ta for meg kun menn. Nærmere bestemt de i skrivende stund nå 134 villt fremmede mannfolka som har lagt meg til som venn, alle de av dem som i tillegg har sendt meg melding, samt noen illustrerende kommentatører fra Tarapi Sin Facebookside.

sa2 024

La oss begynne med en klassiker fra innboksen: «Hehe. Så bra av deg  :-) Skikkelig kult og bra at du ytrer dine lyster og tilfredshet :-) Sexy var du også…» Så en utdypende kommentar fra veggen: «Synes dæ e flott mæ lyd. Dæ førtælle oss at dæ gjøres ein go’ jobb. Lyden genere ikkje meg, før damo klæmme låran om øran på meg, så e høre ikkje noko. Hyl ut».

Sammen gir de to et godt bilde av hvorfor de 134 andre gutta nok har lagt meg til som venn. Samtlige har nok tolket sex-støy-klagen dithen at her dreier det seg om en kvinne som uler av vellyst fordi hun ligger og mottar en «god jobb» fra en eller annen sin manndoms stolhet, ganske så lik den lille kålormen de selv har hengende mellom beina.

De identifiserte seg seff øyeblikkelig og tenkte at her! Her har vi endelig en dame som vet å sette pris på menn som vet å «jobbe» i et tempo som får selv heteronormativ porno til å fortone seg som stumfilm i sakte kino.

Men hvorfor tenkte de ikke at her har vi en kvinne som stønner i vellyst over å bli tilfredstillt av en annen kvinne? En kvinne som vet å tilfredstille seg selv? Eller ikke minst: Her har vi en kvinne som syns det er så fabelaktig å ta en mann bakfra med dildo at hun uler på seg naboklager av fryd?

Svaret er seff like enkelt som mange vil synes spørsmålet er dumt: De tenker ikke det fordi de har lært å tenke noe annet. Vi lærer jo fortsatt altfor tidlig hvem av oss som skal fylle hvilke seksuelle sko og får sjelden muligheten til å velge mellom annet enn lyserosa med dusk eller lyseblå med snøring.

sa2 031

Og da ender selvfølgelig en sex-naboklage på en kvinne i avisen med mange mannlige lesere som tror de endelig kan få muligheten til å denge løs på ei dame som om det gjaldt overlevelsen til norsk økonomi å opprettholde gruvedriften på Svalbard.

Men vi som har vært ute en høstkveld på sokkelesten før, vet jo at det er både praktisk og gøy å bytte sko. Vi vet også at det ene ikke nødevendigvis følger det andre på en like logisk måte for alle. Det kommer alltid an på hva øynene er blitt vant til å se.

sa2 047

Så sorry alle gutta boys med friend requests: Med mindre dere er klar for å bli tatt i skole eller i ræva med den største dildoen jeg har, må jeg nok desverre takke nei.

 


12 Responses to “Mitt Afrika – Tilbake til skolebenken”

 1. Elisabeth
  20. mars 2013 at 17:59 #

  Bra innlegg! Tenker det røsker opp i firkantede hoder (som det dessverre er alt for mange av). Ønsker deg en god Afrikatur og ser frem til nye forfriskende bloggposter:)

  • Lene Wikander
   20. mars 2013 at 19:58 #

   Takk Elisabeth, her gir vi oss ikke med det første og Norge er jo bare noen tastatrykk unna Afrika så reiserapport kommer også snart :-)

 2. msjackson
  20. mars 2013 at 21:30 #

  Haha. Så bra skrevet! Og rasende festlig å se deg omtalt i media! Håper bare de leser dette og, for jeg tror mange tenker på autopilot.
  Vil gjerne overrekke deg en blog award. Håper du vil beære meg med å ta imot den 😉
  http://mssjackson.wordpress.com/2013/03/20/i-love-this-blog-award/

  • Lene Wikander
   20. mars 2013 at 22:01 #

   Hahaha, åh, jeg dåååner! Min første blog award! Endelig! Tusen takk! :-)

   • msjackson
    20. mars 2013 at 23:12 #

    Åh! Da var det sannelig på tide! Og det er en ære :-)

    • msjackson
     21. mars 2013 at 11:48 #

     jeg mente; det er en ære å overrekke deg en pris! :-)

     • Lene Wikander
      21. mars 2013 at 14:25 #

      Det er en ære å motta den også, kjære :-)

 3. petra ivy
  21. mars 2013 at 15:46 #

  Tenker barneskolen i Durban som lar deg besøke dem og ta bilder, setter pris på at barna deres, og lokaler, brukes til å illustrere sex preiket ditt. Særlig den om dildo i ræva med en liten gutt som illustrasjon slår nok an….Petra

  • Lene Wikander
   21. mars 2013 at 21:57 #

   Noe sier meg at du heldigvis er ganske alene om din pedo-tankegang, Petra.

   • petra ivy
    22. mars 2013 at 22:57 #

    ja sikkert….

 4. site internet pas
  8. september 2013 at 20:34 #

  hello!,I love your writing so much! percentage we keep up a
  correspondence more about your post on AOL? I require a specialist on this space to resolve my problem.
  Maybe that’s you! Looking forward to see you.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Mitt Afrika – Farvel til billedkunsten - 22. mars 2013

  […] /*]]>*/ « Mitt Afrika – Tilbake til skolebenken 22. mars […]

Leave a Reply